امرایی گفت: در حال حاضر یک هزار و ۲۰۰ معلم در مدارس استان کرمانشاه تدریس میکنند و همچنین ۱۲۰ نفر در راستای مراقبت بهداشتی که بر سلامت فردی، گروهی، محیطی مدرسه، دهان و دندان، رعایت پروتکلها و بهداشت در مدارس استان نظارت دارند.
امرایی از مهمترین دستورالعملهای مراقبت از سلامت دانش آموزان را رعایت پروتکلهای بهداشتی مانند داشتن تهویه کلاس یا اینکه در و پنجرهها باز باشد (جریان هوا آزاد باشد)، یا اینکه فروش موادی غذایی مانند میوه و سبزی که منتقل کننده ویروساند در بوفه مدرسه ممنوع است، یا اینکه بوفهها حتما باید غذای سالم بفروشند و بر خوراکیهایی که فروخته میفروشند، نظارت شود که غیر سالم نباشند.
وی اضافه کرد: در مدارسی که مراقب بهداشت مستقر نیست، مدیر و معاون مدرسه مسئول نظارت بر رعایت نکات بهداشتی مدرسه و دانش آموزان هستند.
امرایی در پایان همچنین از والدین دانش آموزان خواست برای دانش آموز غذا و لقمههای سالم مانند نان و پنیر گردو، یا تخم مرغ که یک غذای کامل از نظر ویتامین است بگذارند و یا سبزی و میوه برای بچهها بگذارند و آنها را از خوردن چیپس، پفک بر حذر دارند.
معاون تربیت بدنی و سلامت آموزش و پرورش استان کرمانشاه در پایان از والدین دانش آموزان خواست در کارهای مدرسه مشارکت فعال داشته باشند و مستمر به درس و مدرسه بچهها سر بزنند، تا هم بر روند کار مدرسه نظارت داشته باشند و هم کمک کننده مدرسه باشند.
استان کرمانشاه با ۲ میلیون نفر جمعیت، ۳۷۰ هزار دانش آموز، ۲۶ هزار معلم، ۱۵ هزار کلاس درس و نزدیک چهار هزار مدرسه دارد.