سردار بهادر اسماعیلی گفت: مدیر عامل یک شرکت صنعتی با طرح شکایت در پلیس آگاهی استان اظهار کرد به دلیل مشکلات تحریم و قاعده بین المللی امکان واردات تجهیزات و موفق به تبادلات ارزی از کشور چین نمیشدم لذا با پرس و جو و تحقیق از کارشناسان و بعضی از بازرگانان به این نتیجه رسیدم که با واسطه گری میتوان تجهیزات مورد نیاز خود را وارد کرد.
جانشین فرمانده انتظامی استان قم افزود: نامبرده در ادامه از طریق یکی از شعبات بانکی با متهمه که خود را وارد کننده تجهیزات درمانی معرفی کرده آشنا شده بود و پس از جلب اعتماد در توافق صورت گرفته ۳۰ درصد معادل ۶ میلیارد و ۵۵۰ میلیون ریال به عنوان پیش پرداخت به حساب او واریز کرده، اما پس از مدتی هیچگونه اقدامی مبنی بر واردات تجهیزات درمانی توسط وی صورت نگرفته و متوجه کلاهبرداری شده است.
او گفت: با استعلام از شرکت بازرگانی مربوطه و از دانشگاه علوم پزشکی و اداره ثبت شرکتها مشخص شد مجوز شرکت متهمه چندین سال است که از درجه اعتبار ساقط و با دانشگاه علوم پزشکی بابت واردات تجهیزات درمانی هیچگونه سابقه همکاری نداشته است.
سردار اسماعیلی تصریح کرد: سرانجام کارآگاهان با انجام اقدامات پلیسی مخفیگاه نامبرده را شناسایی و در اقدامی غافلگیرانه دستگیر کردند که در نهایت با تحویل به مرجع قضایی استان با صدور قرار قانونی مناسب روانه زندان شد.