علی امرایی با بیان اینکه در حال حاضر بر اساس دستورالعملهای مرتبط با بازگشایی مدارس بوفههای مدارس با رعایت پروتکلهای بهداشتی باز هستند، گفت: در تلاشیم تا با نظارت بر بوفه مدارس از طریق مراقبان سلامت، زمینه عرضه خوراکیهای سالم در بوفه مدارس را فراهم کنیم.
امرایی اضافه کرد: مربیان بهداشت کار نظارت بر بوفه مدارس برای عرضه خوراکیهای سالم را بر عهده دارند و اگر احیانا مدرسهای مربی بهداشت نداشته باشد، کار نظارت بر بوفه مدرسه را مدیر یا معاونان یا معلمین مدرسه عهده دار خواهد بود.
امرایی با بیان اینکه بوفههای مدارس فعلا اجازه عرضه غذای گرم نداشته و صرفا مجاز به عرضه خوراکیهای بسته بندی شده هستند، گفت: با تخلفات بوفههای مدارس برخورد جدی خواهد شد.
وی اضافه کرد: خانوادهها میتوانند تخلفات بوفه مدارس را به ادارات آموزش و پرورش گزارش کنند تا در سریعترین زمان ممکن به این موضوع رسیدگی شود.
وی سپس مصرف لقمههای خانگی به عنوان میانوعده را به دانشآموزان توصیه کرد و افزود: بهتر است خانوادهها خوراکیهایی مثل لقمههای نان و پنیر و سبزی، نان و پنیر و گردو، ساندویچهای تخم مرغ، کوکو و دیگر لقمههای خوراکی را به عنوان میانوعده برای دانش آموزان آماده کنند.
وی افزود: استفاده از میوهها، مغزها و خوراکیهایی مثل کشمش، نخودچی و... نیز به عنوان میان وعده برای دانش آموزان مفید است.
وی ادامه داد: دانشآموزان همچنین میتوانند از خوراکیهایی مثل کیک و کلوچه، بیسکویت، شیر پاستوریزه، خرما، میوهجات و... به عنوان میانوعده در مدرسه استفاده کنند.
وی خوردن خوراکیهایی مثل چیپس، پفک، یخمک، نوشابه و سایر مواد غذایی فاقد ارزشغذایی به عنوان میانوعده را برای دانش آموزان نامناسب عنوان کرد و افزود: مصرف خوراکیهایی مثل چیپس و پفک میتواند باعث بروز مشکلاتی مثل اضافهوزن و چاقی در دانش آموزان شود.