کاهش کیفیت نان در برخی نانوایی‌های قم باعث گلایه شهروندان شده است.

شهروندان قمی از کیفیت برخی نانوایی‌ها از جمله خمیر بودن، سوختگی و تیرگی نان، و اینکه نان خریداری شده امروز را نمی‌شود فردا مصرف کرد گلایه‌مند هستند در این بین نانوایان علت بی کیفیتی نان را پایین بودن کیفیت آرد می‌دانند.

حمید نجفی سخنگوی اتحادیه نانوایان استان قم علت کاهش کیفیت نان علاوه بر بی کیفیتی آرد دریافتی نانوایی ها را عدم استقبال کارگران ماهر از حرفه نانوایی عنوان کرد و گفت: به علت کاهش دستمزد، بیشتر کارگران به حرفه‌های دیگر روی آورده اند.

 

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.