فلاح مدیر سامانه هوشمند گفت: جوانان یک شرکت دانش بنیان در یزد با طراحی و اجرای سامانه هوشمند حمل و نقل، زمینه رفع مشکلات و کارآمدتر شدن این ناوگان مسافربری شهری را فراهم کردند.
او گفت: این سامانه که اجرای آن در سه مرحله انجام میشود و به شهروندان کمک میکند برای استفاده از ناوگان حمل و نقل عمومی مسافربری شهری در بازه زمانی یک روز تا یک سال برنامه ریزی لازم را داشته باشند.
فلاح افزود: در حقیقت شهروندان میتوانند طبق زمانبندی اعلام شده در سامانه مسیر خود را انتخاب و بهترین وسیله در دسترس خود را مانند اتوبوس، تاکسی، ون و حتی دوچرخه را انتخاب کنند و در حداقل زمان و با کمترین معطلی به مقصد برسند.
او ادامه داد: این سامانه کارکردهای متنوع دیگری نظیر برنامه پرداخت هزینه حمل و نقل یعنی کیف پول آنلاین دارد که در مراحل بعدی و با شناسایی نیازها به آن اضافه می شود.
مدیر سامانه هوشمند گفت:این سامانه استفاده از ناوگان عمومی حمل و نقل مسافر درون شهری را سهل میکند و باعث میشود هزینههای شهروندان کاهش یابد و یک برنامه منظم را در طول سال برای آنان مهیا می کند.
فلاح ادامه داد: همچنین بهره گیری از سامانه هوشمند اتلاف وقت شهروندان را به صفر میرساند و مسئولان میتوانند به راحتی از آمارهای آن برای جلوگیری از ترافیک وبرنامه ریزی برای افزایش یا کاهش تعداد وسایل حمل و نقل در نقاط مختلف شهردر زمانهای گوناگون استفاده کنند.
او گفت: همچنین این سامانه میتواند در افزایش علاقه شهروندان در استفاده از وسایل حمل و نقل عمومی مسافر موثر باشد.
مدیر سامانه هوشمند با اشاره به اینکه سامانه هوشمند حمل و نقل کاملا بومی است و در طراحی و اجرای آن ۲۰ نخبه استان یزد مشارکت داشته اند، افزود: مرحله اول این طرح ۲۰ روز آینده در یزد اجرایی میشود و این طرح تا پایان سال به طور کامل در مرحله اجرا قرار میگیرد و شهروندان یزدی میتوانند از مزایای آن برخوردار شوند.