مدیر امور باغبانی سازمان جهادکشاورزی چهارمحال و بختیاری گفت: هشت هزار و ۳۰۰ هکتار باغ گردو در استان وجود دارد که شش هزار و ۲۰۰ هکتار آن بارور است.
ابراهیم شیرانی افزود: بیش از ۹۰ درصد محصول گردو چهارمحال و بختیاری محلی است.
وی گفت: ارتفاع، شدت تابش نور، اختلاف دمای شب و روز و خاک مناسب از علل کیفیت گردو در چهارمحال و بختیاری است.
شیرانی افزود: استفاده از نمک پای درختان گردو برای سفیدشدن محصول، باوری غلط میان کشاورزان است و موجب تضعیف خاک میشود.
وی گفت: برای سفیدشدن محصول باید ترکیبی متوازن از کودهای آلی استفاده کرد.
شیرانی گفت: هم اکنون بهبود تولید با سرشاخه کاری باغات گردو از ژنوتیبهای برتر در حال انجام است.
بیشتر بخوانید
مجید کریمیان از تلاش کشاورزان روستای مارکده شهرستان سامان، برای برداشت این محصول تصاویری ارسال کرده است: