با توجه به ارزش بالای تغذیه‌ای تخم مرغ ،نهم اکتبر برابر با هفدهم مهرماه به نام روز جهانی تخم مرغ با شعار « هر انسان سالم یک تخم مرغ در روز» نامگذاری شده است.

تخم مرغ یکی از معدود غذا‌های شناخته شده در طبیعت است که می‌تواند نیاز‌های بدن را به طور متعادل تأمین کند.

عمده‌ترین ویژگی تخم مرغ و وجه تمایز آن نسبت به سایر مواد غذایی، ترکیب پروتئینی موجود درآن سفیده ۶۰ % و زرده ۴۰ %و ترکیبات مهم دیگر آن نظیر کولین، لوتئین و گزانتین و تولید بسیار کم انرژی درحدود ۷۶ کیلوکالری است.

مصرف تخم مرغ در زنان باردار و شیرده، کودکان و نوجوانان در حال رشد، ورزشکاران و  بزرگسالان سالم و همچنین در دوران پس از بیماری به دلیل ارزش غذایی بالا توصیه اکید می‌شود. مصرف یک تخم مرغ در روز در این افراد بلامانع است.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.