محمد فرخزاده در همایش فرمانداران استان فارس ضمن اشاره به پیگیری برای تغییر ساختارهای این معاونت گفت: سازمان استخدامی کشور به جهت جایگاه ویژه استان فارس با بیش از سه هزار اثر تاریخی و ۱۴۲۰ امامزاده واجبالتکریم که بالاترین ظرفیت ملی در حوزه گردشگری را در سطح کشور داراست با تغییر ساختارها موافقت کرد و استان فارس تنها استان کشور است که عنوان گردشگری به این معاونت افزوده شد و این نشان از اهتمام ملی برای ارتقا استان فارس در حوزه گردشگری است.
او، تشکیل ستاد تسهیلات سفر و ستاد اعیاد و برنامهریزی به مناسبتهای ملی در راستای توسعه و رونق گردشگری را یکی از موارد خدماترسانی این معاونت برشمرد و گفت: امسال ستاد تسهیلات سفر استان فارس جایگاه برتر کشوری را کسب کرد و جا دارد از زحمات فرمانداران عزیز که نقشی مهمی در این باره داشتهاند تقدیر شود.
فرخزاده با اشاره به اقدامات موثر استان فارس در برگزاری کنگره جهانی اربعین گفت: بعد از درخشش استان فارس در بین استانهای کشور در دو مرز شلمچه و خسروی، با اعلام ستاد بحران در سطح ملی در ایام شهادت امام رضا ع همین ظرفیت به مشهد ارسال و بزرگترین موکب مربوط به استان فارس ایجاد و از کیلومتر ۳۵ ورودیهای مشهد تلاشها برای خدمت رسانی زوار رضوی وجود داشت.
معاون استاندار فارس در بخش دیگری گفت: با تغییر شاخصهای ارزیابی فرمانداران در شورای معاونین استانداری فارس، مقرر شد اگر در این دولت ظرفیتی را که فرمانداران عزیز لازم است در جهت توسعه شهرستان و احصا ظرفیتها ایجاد کنند در حد مطلوب نباشد عملکردها مورد بررسی بیشتری قرار خواهد گرفت.
فرخزاده با بیان اینکه یکی از شاخصههای بررسی عملکرد فرمانداران موفق استان، همکاری در جهت احصا و رفع موانع پروژههای گردشگری است گفت: با توجه به ناکافی بودن منابع آبی استان برای ارتقا کشاورزی و صنعت، راه نجات اقتصاد استان، ارتقا سطح گردشگری و زیارت استان است لذا فرمانداران عزیز تلاش کنند در این حوزهها ورود کرده و جایگاه شهرستان خود را ارتقا دهند.
او از همکاری فوقالعاده اداره امور اراضی در رفع موانع پروژههای گردشگری خبر داد و گفت: ۲۰ هزار میلیارد پروژههای بزرگ مقیاس و ۱۰ هزار میلیارد ریال پروژههای خرد در این معاونت در کارگروه رفع موانع بررسی شده که اشتغال بالای دو هزار شغل مستقیم و غیرمستقیم را در پی دارد.
نائب رئیس شورای عالی توسعه گردشگری فارس با اشاره به تصمیم مدیران ارشد استان مبنی بر برگزاری یک جشن در خور شأن شیراز در سال جاری اظهار داشت: مردم نیازهایی دارند که باید به آن پرداخته شود و با ایجاد جایگزینهای مناسب فرهنگی شاهد آسیبهای اجتماعی نخواهیم بود.
او تاکید کرد: بحثهای اعتقادی مسائلی نیست که در آن سهل انگاری و مماشات صورت پذیرد و لازم است فرمانداران با همکاری شهرداریها نسبت به برگزاری اعیاد اسلامی و آذین بندی شهرها به بهترین و زیباترین شکل تلاش کنند.
فرخزاده با تاکید بر زیبا برگزار کردن مراسمات فرهنگی گفت: مردم باید تفاوت مراسمات شادی و عزاداری را حس کنند و نیاز است در این زمینه خلاقیت و نوآوری به خرج داده و نسل جوان را با فرهنگها و آیین اصیل بومی آشنا کنیم.
او به برگزاری برنامههای ویژه ایام هفته وحدت اشاره کرد و گفت: راهاندازی کاروانهای سطح شهر، جشنوارههای خوداشتغالی، کوهپیمایی، نشستهای تقریب مذاهب و برنامههای این چنینی با دعوت از صدا و سیما میتواند در این ایام اجرا و به ویژه در شهرستانهای دارای جمعیت اهل تسنن موجب همدلی و وفاق شود.
نائب رئیس شورای عالی توسعه گردشگری فارس در پایان با اشاره به طرح مسجد محوری، مسجد را محل همه خوبیهای عالم دانست و بر استفاده از همه کارکردها و ظرفیتهای مساجد تاکید کرد.