جلیل بیت مشعلی مدیرکل آموزش فنی و حرفهای خوزستان گفت: ۱۹۵ هزارو ۳۳۰ نفرساعت در بخش روستایی و ۲۹ هزار و ۹۹۳ نفر ساعت در حوزه عشایر آموزشهای فنی وحرفهای براساس نیازسنجی ومتناسب باشرایط اقلیمی درحوزههای صنعت، خدمات، کشاورزی وهنروصنایع دستی اجرا شد.
بیت مشعلی می گوید: آموزش و ارتقای مهارت روستاییان از عوامل اساسی و مهم در تقویت و پایداری توسعه روستایی است و ساکنان روستاها میتوانند از طریق آموزشهای مهارتی در جهت راه اندازی کسب و کار و مشاغل خانگی باهدف اشتغال زایی اقدام نمایند.
به گفته او مهارت آموزی زمینه ساز توسعه پایدار روستایی است و ارایه آموزشهای مهارتی، کاربردی منتج به اشتغال در مناطق محروم روستایی، به کارگیری پتانسیلهای منطقه ای، ترغیب و ایجاد انگیزش در روستاییان به منظور دستیابی به عملکرد تولید در جهت راه اندازی کسب و کار با هدف ایجاد اشتغالزایی پایدار را از مهمترین اقدامات مهم آموزش فنی وحرفهای در روستاها ومناطق عشایری است.
مدیرکل آموزش فنی و حرفهای خوزستان می گوید: بالغ بر ۶۰ درصد شرکت کنندگان در این دورههای آموزشی پس از شرکت در آزمونهای پایان دوره به طور نوشتاری و عملی، موفق به کسب گواهینامه مهارت شدند.