محمدعلی مجتهدینیا گفت: امسال ۴۹ برنامه راهبردی برای مقابله با قاچاق کالا در این استان ارائه شده است که ۲۳ برنامه از این تعداد جدید بوده و ۲۶ برنامه از گذشته نیز اجرا میشد.
دبیر کمیسیون برنامهریزی، هماهنگی و نظارت بر مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان اردبیل در نشست کمیسیون برنامهریزی، هماهنگی و نظارت بر مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان اردبیل بر لزوم همکاری دستگاههای عضو ستاد مقابله با قاچاق در زمان مناسب و تسریع در اقدامات و اعلام عملکردها با ذکر جزئیات و بهصورت تخصصی تاکید کرد.
مجتهدی نیا ادامه داد: اقدامات مربوط به مبارزه با قاچاق کالا در بخشهای مختلف نیازمند تجهیزات و برنامهریزیهای هدفمند است و حوزههای مربوط باید برای شناسایی کارشناسی آن تلاش کنند.
او افزود: انجام کارشناسیهای تخصصی از سوی حوزههای مرتبط دارای اهمیت بوده و ارائه برنامه راهبردی با لحاظ نیازمندیهای قابل اجرا جهت پیشبرد بهتر اقدامات ضروری است.
دبیر کمیسیون برنامهریزی، هماهنگی و نظارت بر مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان اردبیل گفت: انتظار داریم تمامی دستگاههای فرهنگی با همه توان در راستای اعتلای فرهنگ حمایت از کالای ایرانی و تقبیح استفاده از کالای قاچاق با تکیه بر ظرفیتهای موجود، اقدامات شایسته را انجام دهند.
مجتهدی نیا از اقدامات فرهنگی دستگاههای عضو این کارگروه از جمله شهرداری، تبلیغات اسلامی، کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، حوزه هنری، آموزش و پرورش، فرهنگ و ارشاد اسلامی و سپاه به خاطر کسب رتبه برتر این کارگروه در سطح کشور قدردانی کرد.
استان اردبیل برغم مرزی بودن کمترین آلودگی را در بحث قاچاق کالا و ارز دارد.