آبرادات مصلایی مدیر صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهاد کشاورزی استان گفت: همزمان با آغاز فصل برداشت زیتون در استان قزوین، واحدهای صنایع تبدیلی و فرآوری نیز براساس استانداردهای بهداشتی آغاز به کار کردهاند.
وی اضافه کرد: با توجه به شرایط خوب اقلیمی در سال جاری و ۲ برابر شدن محصول زیتون در منطقه طارم سفلی (۴۰ هزار تن)، بیش از ۲۰ واحد در زمینه فرآوری و تولید انواع زیتون شور، کنسروی و همچنین محصولات دیگر آن فعالیت خواهند داشت.
به گفته مصلایی، این واحدها با جذب ۲۴ هزار تن محصول زیتون قادر خواهند بود تا سقف ۱۰ هزار و ۱۵۵ تن محصول را فرآوری و روانه بازار کنند.
مدیر صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهاد کشاورزی قزوین خاطرنشان کرد: در حال حاضر ۱۲ واحد روغن کشی در سطح استان قزوین فعال بوده و ظرفیت جذب سه هزار و ۳۵۰ تن محصول زیتون را دارند.
مدیر صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین گفت: براساس پیش بینیهای صورت گرفته امسال میزان تولید فرآوری محصول زیتون و روغن کشی آن در سطح استان به ۱۳ هزار و ۵۰۵ تن برسد.
زیتون چیده شده از درخت دارای طعم تلخ و غیر قابل خوردن است که برای از بین بردن تلخی آن باید ابتدا این محصول فرآوری شود.