سرهنگ علی چگینی معاون هماهنگ کننده فرمانده انتظامی استان در همایش طلایهداران فرهنگ ترافیک که به مناسبت هفته فراجا در مدرسه آینده سازان قزوین برگزار شد، گفت: همیار پلیس، فرصتی برای ارائه آموزش قوانین و مقررات به دانش آموزان است و علاوه بر این میتواند ارتباط منطقی بین دانش آموز و والدین ایجاد کرده و دانش آموزان را در کنار والدین به عنوان ایفاگر نقش پلیس قرار دهد.
سرهنگ علی چگینی افزود: مهمترین وظیفه همیاران پلیس ارتقای فرهنگ ترافیکی است و خوشبختانه با اجرای این طرح در جامعه شاهد همافزایی خوبی در کاهش ترافیک و پیشگیری از حوادث با کمک همیاران پلیس در جامعه هستیم.
وی با اشاره به فعالیت شبانه روزی راهوران پلیس اظهار داشت: در حال حاضر ۳۷ درصد تصادفات در استان مربوط به پیاده روها و ۴۷ درصد تصادفات در بخش موتورسیکلت است و باید فراهم سازی بستر اطلاع رسانی و آگاهی از قوانین راهنمایی و رانندگی از بستر خانه و مدرسه شروع شود.
این مسوول تاکید کرد: پلیس به تنهایی مسوول برقراری نظم و امنیت در جامعه نیست و همه باید همراهی کنند تا با تلاش همه مردم و رعایت مقررات راهنمایی و رانندگی شاهد کاهش ترافیک و تخلفات در شهر باشیم.
همیاران پلیس ظرفیتی برای ترویج فرهنگ ترافیکی هستند
نیروی انتظامی نماد نظم و امنیت در جامعه است
مدیرکل آموزش و پرورش استان قزوین نیز در این مراسم ضمن تبریک هفته فراجا افزود: امروز نیروی انتظامی نماد نظم و امنیت در جامعه است و باید در این مسیر خطیر همه یار و مددکار این نیروهای خدوم و جان برکف باشیم.
نقی سیاهکالی مرادی افزود: امروز اقتدار و آرامش کشور، مدیون فداکاریها و فعالیتهای شبانهروزی نیروهای نظامی، انتظامی و امنیتی است که در سایه تلاش و مجاهدت آنان، فضایی امن و مناسب برای رشد و توسعه مهیا شده است.
وی با تاکید بر لزوم همکاری تمامی دستگاههای ذیربط در راستای ترویج فرهنگ صحیح ترافیکی، تصریح کرد: برای نهادینه شدن امور فرهنگی در جامعه باید روی دانشآموزان سرمایهگذاری کنیم.
سیاهکالی مرادی، سرمایهگذاری فرهنگی روی دانشآموزان را کم هزینهترین راه برای نهادینه کردن امور فرهنگی در جامعه دانست و افزود: همیاران پلیس تأثیر فراوانی در ترویج فرهنگ صحیح ترافیک در جامعه داشته اند.
وی افزود: امروزه یکی از معضلات ما مشکلات ترافیکی است و افزایش بیرویه تعداد وسایل نقلیه و کنترل نشدن نظم ترافیکی برای حوادث ضروری است و اگر بتوانیم دانش آموزان را از سنین پایین با قوانین راهنمایی و رانندگی آشنا کنیم بسیاری از حوادث رانندگی کاهش خواهد یافت.
این مسوول ادامه داد: وظیفه خود میدانیم که در کنار درس، آموزش مهارتهای زندگی را برای دانش آموزان داشته باشیم و آنها را با مفاهیم ارزشی آشنا کنیم.
وی در ادامه با بیان اینکه امروز دشمن برای ضربه زدن به نظام و پیشرفتهای علمی جوانان پیگیر مجازی شدن آموزشهاست،افزود: هر چقدر جلوتر برویم خواهیم دید مجازی بودن آموزشها چقدر به نسل جوان و به ویژه دانش آموزان آسیب زده است بنابراین تلاش میکنیم وابستگی به گوشی و فضای مجازی دانش آموزان کاهش یابد.
استان قزوین دارای ۲۴۰ هزار دانشآموز در مقاطع مختلف تحصیلی است.