همین چند وقت پیش بود که مهدی باقری، عضو کارگروه تعیین مصادیق محتوای مجرمانه رایانهای اعلام کرد که به نظر میرسد فیلترینگ واتساپ و اینستاگرام برای همیشه ادامه یابد.
او در ادامه این را هم گفت که در صورتی که این دو سرویس شرایط جمهوری اسلامی را بپذیرند، برای ادامه فعالیت در ایران مانعی ندارند و این در حالی است که به نظر نمیرسد مدیران ارشد این دو شبکه حاضر به چنین اقدامی باشند.
او ضمن صحبتهای خود تاکید کرد که بارها از اینستاگرام و واتساپ درخواست شده تا با جمهوری اسلامی همکاری کنند، اما این دو شبکه اجتماعی این شرایط را نپذیرفتهاند. باقری معتقد است در صورت همکاری این دو سرویس با جمهوری اسلامی، از وقوع چنین وقایعی جلوگیری به عمل میآمده است.
موضوعی که عیسی زارعپور وزیر ارتباطات درباره آن گفته بود: شورای عالی فضای مجازی در این مدت اساساً جلسهای نداشته است و گفتم که تصمیمگیری درباره ادامه فیلترینگ با مراجع ذیصلاح است.
تشکیل کارگروههای حمایت از کسب و کارهای مجازی
این اظهار نظرها باعث شد که باشگاه خبرنگاران جوان سوالش را از طریق سخنگوی دولت پیگیری کند. علی بهادری جهرمی نیز در جواب به باشگاه خبرنگاران جوان گفت: دولت طرفدار و مدافع تامین شرایط لازم برای فعالیت مولد ، پایدار و پویا در فضای مجازی در حوزه عمومی و کسب و کارهاست. علاوه بر این دولت مکلف است تا زیرساختهای لازم را در این زمینه فراهم کند و حمایت کند از توسعه و ترویج کسب و کارها.
وی ادامه داد: در این دولت کارگروههایی را هم برای حمایت از کسب و کارهای مجازی با تفویض اختیارات هیات وزیران تشکیل داده ایم که مصوباتی نیز داشته است و فعال هم هست. مسئولیت اصلی این کارگروه هم این است که اقدامات آشوبگرانه برخی پلتفرمها نتواند باعث شود که ضرر به کسب و کارها وارد شود. ما در این زمینه با استانداردها دوگانهای مواجه هستیم.
متولیان این پلتفرمها خود را به قواعد حقوقی ملزم بدانند
بهادری جهرمی این استانداردهای دوگانه را اینگونه تشریح کرد : همین پلتفرم اینستاگرام را همه عزیزان اشراف دارند که اگر الان تصویر شهید سلیمانی را در آن منتشر کنید به بهانههای واهی پست شما را مسدود میکند. بهانه اش هم این است که تصویر او که نماد مقابله با تروریست است مروج خشونت است . جلوی انتشار ـن را میگیرد و حتی ممکن است که به طور کلی صفحه را حذف کند.اما همزمان در این ایام آموزش خشونت را داشتیم و سو استفاده از کودکان؛ برای مثال تصویری وجود داشت که گلوی یک فرد مدافع امینت را میبرند، اما این صحنه مروج خشونت تلقی نمیشود.
سخنگوی دولت در ادامه تاکید کرد: من کاری به قواعد بین المللی ندارم بلکه اینها حتی قواعد ادعایی خود را هم رعایت نمیکنند. باید تدابیری اندیشیده شود تا متولیان این پلتفرمها خود را به قواعد حقوقی ملزم بدانند. دولت از هر پلتفرمی که قواعد خود را رعایت کند استقبال میکند و دولت هم با جدیت مسیر درست فعالیت کسب و کارها را به شیوهای که امکان فعالیت پایدار را داشته باشند را دنبال میکند.
#پیام رسان ملی
تو تلگرام خیلی راحت مطال اموزش از کل دنیا کش میرفتیم کوفتمون شد اینستا فقط برا اموزش استفاده میکردم زهرمارمون شد واتساپ خیلی راحت ارتباط داشتیم مدیر ساختمون بیچاره نتونسته حق شارز بگیره چرا چون بلد نیستیم از این فضاها درست استفاده کنیم الان بین شماها گیر کردیم طرف باهاش استفاده بد میکنه اون طرف هم خو نمیخواد چیزی یاد بگیره یا پیشرفتی کنه دست میزاره رو فیلتر عین خیالش هم نیست که یه بدبختی فضای کسبشه یا اموزش پاشو گذاشته رو ترمز ترمزدستیو هم کشیده البته فیلتر برا خیلیا هم خوبه اینو فراموش نکنید
آیا برنامه های داخلی مخاطب جهانی دارند؟
همه که در اینستاگرام دنبال مسخره بازی نیستند.
واتساپ هم برا تماس گروهای خانوادگی عالی هست
ولی عده ای قلیلی مغذ فندقی که یک صدم درصد هم نمیشن با چرندیاتی شرف و ناموس خود را در این کانالها میفروشن چه رسد به وطن
مردم بدون این شبکه های غربی آرامش بیشتری دارن و جوون ها هم کمتر به گناه میفتن
راه زیادی برای کسب درامد هست ولی ...
تو ارسال رسیدها و لیست خریدها ...دچار مشکل شدیم
فقط این دوتا نیست همرو بستین
این درست نیست کسانی که کاری نکردن با انها که خراب کاری کردن یکی باشند .
کاش برای همیشه بسته بشه هر دو
طلاق را بالا باد.
نارضایتی در زندگی ها...
چاقو هم باعث قتل میشه هم میشه خیلی کارهای مفید کرد
نمیشه بخاطر قتل کل چاقوها رو جمع آوری کنیم
ولی بعضی از افراد در رابطه با کارشون از این برنامه ها استفاده میکنن نه کارای خاله زنک بازی
واتساپ رو یکارش بکنید
مردم رو بدتر نکنید
واتساپ در حد ارسال پیام و تصویر و فیلم وایجاده گروه هست دیگه فراتر از این نیست