آقای اسدی مدیر کل دامپزشکی چهارمحال و بختیاری گفت: ۱۱ گروه سیار و ۱۰ گروه ثابت بازرسی بر بازار را برعهده دارند.
وی افزود: قطعات بسته بندی شده باید با برچسب مخصوص خود خریداری شود.
بیشتر بخوانید
به گفته وی لاشه گوشت با برچسبهای سبز و سفید که نشان کشتار صنعتی و سنتی هستند مشخص شده است.
اسدی افزود: همچنین برچسبهای آبی و زرد نشان لاشه دام نر و ماده است.
وی گفت: بازرسان نوع پوشش، بهداشت محیط و نحوه نگهداری گوشتها را رصد میکنند.
مدیر کل دامپزشکی چهارمحال و بختیاری گفت: مردم میتوانند تخلف بهداشتی و فروش مواد پروتئینی را با سامانه ۱۵۱۲ در میان بگذارند.
آقای اسدی افزود: طرح نظارت دامپزشکی تا پایان مهر ادامه دارد.