خانم پروین رفیعی گفت: با توجه به شرایط جوی، برداشت به موقع محصول انگور و انتقال به محل های مصرف و فرآوری باید در دستور کار قرار بگیرد.
به گفته او، قطع آبیاری مزارع و مزارع پنبه جهت بازشدن غوزه ها باید قبل از سرما انجام شود.
رفیعی می گوید: باغداران به منظور جلوگیری از ترک خوردگی میوه های انار دور آبیاری را به منظور افزایش رطوبت در باغ تنظیم کنند.
کارشناس هواشناسی کشاورزی گفت: با توجه به احتمال بارش و رعد و برق دامداران و عشایر در چرای دام احتیاط کنند. همچنین مرغداران قبل از جوجه ریزی از عملکرد سیستم های سرمایشی، گرمایشی و هیترهای گازسوز اطمینان داشته باشند.
بنابر آمار مجموع بارش کشور از ابتدای سال زراعی آبی تا ۱۵ مهر ۶ دهممیلی متر، مدت مشابه سال قبل ۲.۲ میلی متر و دوره بلندمدت ۲.۶ میلی متر بوده است که این امر کاهش ۷۱.۳ درصدی نسبت به سال گذشته و ۷۶.۴ درصدی دوره نرمال نشان می دهد.
طبق نقشه های هواشناسی، از بعدازظهر امروز جریانات شمالی دریای خزر منجر به ابرناکی، بارش پراکنده باران و احتمال رعد و برق و کاهش دما در استان های گیلان، مازندران و گلستان می شود.
روز چهارشنبه علاوه بر تقویت ناپایداری و تشدید بارش در سواحل دریای خزر، گستره آن مناطقی از خراسان شمالی، اردبیل و شمال آذربایجان شرقی را فرا میگیرد.