مدیر حرکت‌های جهادی سازمان بسیج سازندگی قم از ساماندهی جهادگران قمی در قرارگاه‌های محرومیت‌زدایی، تخصصی و نهادی خبرداد.

علی اخلاصمند، مدیر حرکت‌های جهادی سازمان بسیج سازندگی سپاه امام علی بن ابیطالب(ع)استان قم  با اشاره به سخنان رهبر معظم انقلاب مبنی بر اینکه محروم واقعی کسی است که از کار خیر محروم باشد، اظهار کرد: در قرارگاه‌های بسیج سازندگی به دنبال استفاده از ظرفیت مردم برای خدمت‌رسانی به افراد کم برخوردار هستیم.

او با بیان اینکه گروه‌های جهادی، مراکز نیکوکاری و خیریه‌های استان قم در تعامل و هم‌افزایی با قرارگاه‌های جهادی بسیج هستند، ادامه داد: فلسفه وجودی شکل گیری قرارگاه‌ها، استفاده از ظرفیت‌های مردمی برای خدمت‌رسانی به مردم است و بسیج سازندگی نقش حمایتی و نظارتی را برعهده دارد.

مدیر حرکت‌های جهادی سازمان بسیج سازندگی استان در ادامه از فعالیت سه قرارگاه جهادی محرومیت‌زدایی، تخصصی و نهادی سازمان بسیج سازندگی خبر داد و گفت: قرارگاه جهادی محرومیت‌زدایی جغرافیا محور است و دارای دو پهنه شمال شرق، شامل شهرستان قم، قمرود و قنوات با نام قرارگاه محرومیت‌زدایی شهدای جهادگر و پهنه جنوب غرب شامل پردیسان، جعفریه، کهک، سلفچگان، طایقان و حوزه‌های روستایی است که با نام قرارگاه جهادی شهید مهدوی‌نژاد فعالیت می‌کند.

اخلاصمند با اشاره به اینکه پهنه شمال شرق دارای  ۱۶ قرارگاه جهادی منطقه‌ای و پهنه جنوب غرب دارای هشت قرارگاه منطقه‌ای است، افزود: قرارگاه‌های منطقه‌ای در شهر با عنوان قرارگاه محله‌ای و در روستا با عنوان قرارگاه روستایی خدمت‌رسانی می‌کنند.

مدیر حرکت‌های جهادی سازمان بسیج سازندگی استان قم در ادامه فعالیت قرارگاه‌های تخصصی را مورد توجه قرار داد و گفت: این قرارگاه‌ها در حوزه تخصصی خود از جمله پزشکی و سلامت فعالیت می‌‍کنند.

او عنوان کرد: تاکنون دو قرارگاه تخصصی ویژه معضل اعتیاد مزین به نام شهید زین‌الدین و قرارگاه حضرت معصومه(س) ویژه اردوهای محرومیت‌زدایی خارج استانی تشکیل شده و قرارگاه‌های تخصصی بیشتری در حال راه‌اندازی است.

اخلاصمند با اشاره به فعالیت قرارگاه جهادی نهادی گفت:جهادگران این قرارگاه در نهادها و ادارات خدمت رسان هم چون کمیته امداد، هلال احمر و بهزیستی برای خدمت‌رسانی به مردم در تعامل با یکدیگر هستند و مطالبات را از طریق این قرارگاه پیگیری می کنند.

مدیر حرکت‌های جهادی سازمان بسیج سازندگی استان قم در پایان با اشاره به شکل‌گیری مجمع منتخب جهادی گفت: این مجمع، نقش تشکل صنفی را دارد و در واقع اعضای آن از قرارگاه‌ها انتخاب می‌شوند تا به منظور ارائه خدمت شایسته مردمی، مشکلات‌ها را شناسایی و برای رفع آن‌ها اقدام کنند.

منبع:خبر بسیج

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.