رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان گفت: مجموع سطوح که در آن سیستمهای نوین آبیاری از سال گذشته در حال اجرا بوده یا به اتمام رسیده به ۲ هزار و ۳۳۹ هکتار رسید که بیشتر از تعهد جهاد کشاورزی است.
وی بر لزوم اتمام پروژههای در حال اجرای توسعه سیستمهای نوین آبیاری در اراضی کشاورزی استان سمنان تأکید کرد و افزود: باید از ابزارهای تشویقی برای توسعه سامانههای نوین آبیاری در این استان استفاده شود.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان با تأکید بر لزوم اولویتدهی تخصیص امکانات دولتی به بهرهبردارانی که وزارت جهاد کشاورزی را در اجرای سیاستهای مدنظر همراهی میکنند، بیان کرد: باید ترتیبی اتخاذ شود تا اولویت تزریق امتیازات و مشوقهای دولتی برای بهرهبردارانی باشد که با سیاستهای وزارت جهاد کشاورزی مانند توسعه سامانههای نوین آبیاری همراه هستند.
قاسمی با اشاره به لزوم تشویق بهرهبرداران بخش کشاورزی برای توسعه سامانههای نوین آبیاری در استان سمنان خاطرنشان کرد: افق و تعهد توسعه سامانههای نوین آبیاری در همه شهرستانهای استان مشخص بوده و منابع مالی برای اختصاص مشوقهای لازم در اجرای این طرح نیز از محل اعتبارات مصوبات سفر رئیسجمهور پیشبینی شده است.
وی با اشاره به اجرای طرح تحقیقاتی آبیاری زیرسطحی در بخشی از اراضی کشاورزی استان سمنان در زراعت یونجه، عنوان کرد: باید نتایج اجرای این طرحهای تحقیقاتی و پایلوت بهسرعت بررسی و در صورت نتیجهبخش بودن این سیستم آبیاری نیز بهعنوان یکی از اولویتهای توسعه سامانههای نوین آبیاری در استان سمنان مطرح و بهکارگیری شود.