یونس عباسی لرکی گفت: این افزایش تولید نفت با بهره گیری از ناوگان دستگاههای لوله مغزی سیار و انجام ۸۵ عملیات ترمیمی، تعمیری چاههای شرکتهای پنجگانه بهرهبرداری و در دکلهای حفاری و تعمیراتی در گستره ۷۱ هزار کیلومتر مربع جغرافیای مناطق نفتخیز جنوب انجام شده.
او مدیریت تعمیر، تکمیل و خدمات فنی چاههای مناطق نفتخیز جنوب را با بهرهگیری از ۶ دستگاه لوله مغزی سیار ملکی و با پشتیبانی واحد پمپهای ویژه دانست که این مدیریت شامل پمپهای فشار قوی اسیدزنی، سیمان زنی، پمپهای تزریق نیتروژن و مخازن حمل نیتروژن است.
به گفته آقای عباسی لرکی بیش از ۱۲۵ هزار گالن سیالات خورنده شامل انواع اسید، یک میلیون و ۲۵۰ هزار گالن سیالات غیر خورنده شامل یکهزار و ۴۰۰ گالن سیمان و ۴۰۰ هزار گالن نیتروژن، حلال و گازوئیل در چاههای نیازمند تزریق کرده و برای انجام این امر بیش از ۴۵۶ هزار متر پیمایش درون چاه انجام شد.
مدیر تعمیر، تکمیل و خدمات فنی چاههای شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب همچنین همچنین یادآور شد که صرف نظر از ارزش راهبردی این تجهیزات که با توجه به کمبودهای موجود نقش بزرگی در جلوگیری از توقف تولید و بخش قابل توجهی از تعهدات شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب دارند، صرفه اقتصادی قابل توجهی در پی داشته.
مدیریت تعمیر، تکمیل و خدمات فنی چاهها با احیای به موقع چاهها نقش به سزایی در امر خطیر نگهداشت و تولید ایمن و پایدار در مناطق نفتخیز جنوب را ایفا میکند.