رئیس سازمان غذا و دارو گفت: برخی تقلبات غذایی از سموم هم خطرناک‌تر است به همین دلیل از هوش‌مصنوعی برای نظارت بر تقلبات گوشت، زعفران و روغن زیتون استفاده می‌شود.

بهرام دارایی، روز یکشنبه ۲۴ مهر ۱۴۰۱ در همایش روز جهانی غذا، با اشاره به تهدید ۲۰۰ نوع بیماری براثر غذای ناسالم، گفت: زنگ خطر افزایش ۴۰ درصدی مصرف آفت‌کش‌ها به صدا در آمده است.

وی با عنوان این مطلب که تضمین کیفیت غذا وظیفه ما است، افزود: عامل ۳۰ درصد ابتلاء به سرطان‌ها، تغذیه ناسالم است.

دارایی ادامه داد: زنجیره تأمین غذا نیاز به یکپارچگی دارد.

وی با عنوان این مطلب که برخی تقلبات غذایی از سموم هم خطرناک‌تر است، افزود: از هوش‌مصنوعی برای نظارت بر تقلبات گوشت، زعفران و روغن زیتون استفاده می‌شود.

رئیس سازمان غذا و دارو گفت: سند جامع مدیریت زنجیره تأمین اصالت و سلامت غذا در دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی در حال نهایی شدن است.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.