محمدرضا یوسفی گفت: ۳۵ درصد این پروژه برق رسانی با اعتبارات دولتی ۳۰۰ میلیارد تومان انجام شده و مابقی آن احتیاج به ۶۰۰ میلیارد تومان هزینه دارد که از صنعت مس در این راستا کمک میطلبیم.
او در جریان بازدید سرپرست فرمانداری رفسنجان از پروژههای نیمه تمام برق رسانی در خیابانهای آیت الله صدر و مدرس افزود: مقاوم سازی، بازسازی و افزایش قابلیت اطمینان شبکه توزیع برق شهرستان در دست اقدام است.
او تصریح کرد: در بخش فشار ضعیف، شبکه برق در کل شهرستان دارای هزار و ۸۰۰ کیلومتر کابل کشی است که در راستای تبدیل کردن کابلهای مسی به کابلهای خودنگهدار از دو سال پیش اقدامات در حال انجام است.
یوسفی بیان کرد: تا کنون توانسته ایم ۳۵ درصد از این کابلها با اعتبار بالغ بر ۳۰۰ میلیارد تومان (تعویض تبدیل هر یک متر کابل مسی به کابل خودنگهدار ۵۰۰ هزار تومان هزینه در بر دارد) به کابلهای خودنگهدار تبدیل کنیم.
او با بیان اینکه ۶۰ درصد از پایههای شبکه برق رسانی رفسنجان فرسوده است تصریح کرد: اجرای طرح تبدیل کابلهای مسی برق تا سال ۱۴۰۵ ادامه دارد که از صنایع شهرستان به ویژه صنعت مس توقع داریم در این راستا کمکهای خود را در قالب تسهیلات کم بهره به اداره برق ارایه دهد تا به سرعت کارها پیش برود.
یوسفی تصریح کرد: از مزایای اجرای این طرح اینکه پایههای فرسوده جمع آوری میشود، پایههای شبکه برق تقویت و حریم خانهها نیز رعایت میشود.
او گفت: البته قطع و وصل شدن شبکه در بحرانهای طوفان، سیل و زلزله، باران و ... باعث اتصال سیمها و آتش سوزی و دیگر مخاطرات میشود که اجرای طرح تبدیل کابلهای مسی به کابلهای خودنگهدار از این وضعیت جلوگیری میکند همچنین افت ولتاژ برق نیز در تابستانها وجود نخواهد داشت.