سخنگوی وزارت خارجه گفت: ایران بار‌ها اعلام کرده که به هیچ یک از طرف‌های جنگ اوکراین سلاح صادر نکرده است.

ناصر کنعانی سخنگوی وزارت خارجه کشورمان در نشست خبری هفتگی با اصحاب رسانه در خصوص اظهارات بورل رئیس سیاست خارجی اتحادیه اروپا گفت: واکنش‌های زیادی داشته و به اندازه کافی پاسخ شنیده شده است و در اروپا اظهاراتش تعجب بسیاری را برانگیخته است.

سخنگوی وزارت خارجه درباره اظهارات مقامات فرانسوی و رئیس جمهور این کشور درباره تحولات داخلی ایران بیان کرد: قبلا در ادبیات اروپا و در موضع عملکرد و رفتار تعداد قابل توجهی از کشور‌های اروپایی شاهد تقسیم بندی تروریسم به خوب و بد بودیم. در شرایط جدید تقسیم بندی جدیدی در ادبیات سیاسی و رفتار سیاسی غرب شاهدیم و آن اغتشاش به خوب و بد است و اگر در ایران صورت بگیرد خوب است و نباید مسئولان ایران و امنیت و نظم اقدامی کنند، ولی اگر در اروپا شکل بگیرد خوب است و مسئولان امنیتی این کشور‌ها حق دارند برخورد کنند و اعتصاب کارگری را با شدت عمل پایان ببخشند. قضاوت بر عهده کسانی است که این‌ها را دنبال می‌کنند و می‌بینند غرب رفتار و گفتار دوگانه‌ای دارند.

کنعانی به مواضع فرانسه و دیگر کشور‌های غربی و آمریکا اشاره کرد و ادامه داد: دولت ایران مسئولیت پذیر است و در روند کاملا دموکراتیک بر سر کار می‌آید و به امنیت شهروندانش اهمیت می‌دهد. وقتی کشور‌های منطقه در معرض حمله تروریسم و خارجی قرار گرفتند و امنیت آن‌ها در هم شکسته و صد‌ها هزار نفر از شهروندان آن‌ها قربانی ناامنی و بی ثباتی شدند ایران لنگرگاه ثبات بود و این توانمندی را ثابت کرد که هم نسبت به امنیت شهروندانش اقدام می‌کند هم در امنیت ملت‌های منطقه اقدام کرده است.

ناقضان حقوق بشر در امور داخلی دیگر کشورها دخالت نکنند

این دیپلمات ارشد کشورمان گفت: ایران هم نسبت به امنیت شهروندانش مسئول بوده و مسئولانه عمل کرده است و هم تامین امنیت منطقه‌ای. کشور‌هایی علیه ما مدعی هستند که ناقض آشکار حقوق بشر هستند هم راجع به شهروندان خود و هم شهروندان منطقه. این دسته از کشور‌ها صلاحیت اخلاقی برای موعظه دیگران و مداخله در امور داخلی دیگر کشور‌ها با تکیه بر موضوع حقوق بشر ندارند.

وی گفت: اغلب کشور‌هایی که در پیشانی حمله به ایران در موضوع حقوق بشر هستند مرتکب جنایات عدیده علیه ملت ایران شدند اعمال تحریم‌ها حتی تحریم‌های دارویی. میزبان گروه‌های تروریستی شدند که در فهرست تروریستی خودشان بودند و این‌ها الان در خاک آن‌ها حضور دارند. هم خودشان نقش ناقض حقوق بشر علیه مردم ایران داشتند و هم میزبان گروه‌های تروریستی شدند.

کنعانی افزود: کشور‌های مدعی و مداخله گر را دعوت به عقلانیت می‌کنیم که در داخل رفتار خود را ببینند و آن زمان درباره رفتار دیگران قضاوت کنند.

مقاومت مقابل اشغالگر، می‌تواند پایان دهنده اشغال باشد

سخنگوی وزارت خارجه درباره مسئله فلسطین و وحدت و انسجام بین گروه‌های فلسطینی گفت‌: دیدگاه ایران روشن است از وحدت و انسجام گروه‌های فلسطینی در مبارزه با رژیم غاصب صهیونیستی و پایان اشغالگری حمایت کرده و می‌کنیم. آنچه می‌تواند پایان دهنده اشغال باشد و نه سازش با اشغالگر، مقاومت مقابل اشغالگر است. ایران ایده سیاسی خود را مطرح کرده که راه حل دموکراتیک برای پایان اشغال فلسطین و حل این بحران چند دهه‌ای، برگزاری همه پرسی برای تعیین سرنوشت ملت فلسطین است که همه ملت فلسطین و ساکنان اصلی فلسطین در رفراندوم فراگیر شرکت و نسبت به کشور و نظام حکومتی خود تصمیم بگیرند. ایران طرح دموکراتیک خود را در سازمان ملل به ثبت رسانده است. درباره نشست الجزایر باید عنوان کنم که ایران از اقدام دولت الجزایر برای ایجاد وحدت بین گروه‌های فلسطینی حمایت می‌کند و معتقدیم این همگرایی به تامین نظر ملت فلسطین و احقاق حقوق ملت فلسطین کمک می‌کند.

اروپایی‌ها به شعارهای خودشان پایبند باشند

کنعانی در پاسخ به سؤالی اظهار کرد: در تماس‌های مختلف تلفنی بین وزیر خارجه ایران با همتایان اروپایی و بورل مواضع ایران را بیان کردیم. ما طرف‌های اروپایی را دعوت به عقلانیت می‌کنیم و به شعار‌های خودشان پایبند باشند. آن‌ها در ارتباط با ایران صحبت می‌کنند، کشوری که هم مقتدر است و هم کشوری است که مسئولیت پذیر است و نقش تعیین کننده در ثبات و امنیت منطقه ایفا کرده و می‌کند. همواره رفتار مسئولانه در قبال مسائل منطقه‌ای و بین‌المللی داشته است. در صورت رفتار عقلانی از سوی کشور‌های اروپایی می‌تواند مهمترین شریک برای ایجاد صلح و ثبات باشد. آن‌ها را از اتخاذ رفتار‌های غیرمعقول و مداخله جویانه پرهیز می‌کنیم. گفته شده که چنانچه طرف اروپایی آماده تعامل باشد ایران آماده تعامل است، ولی در صورت اتخاذ رفتاهاری گزینشی و سیاست‌های دوگانه، ایران واکنش متناسب و متقابل صورت خواهد داد این در ارتباط با تک تک این کشور‌ها خواهد بود و هم در خصوص اتحادیه اروپا.

وی تصریح کرد: ایران متناسب با تصمیم و اقدام آن‌ها تصمیم می‌گیرد و اقدام می‌کند امیدواریم اتحادیه اروپا رفتار و سیاست معقول نسبت به ایران داشته باشد.

سخنگوی وزارت خارجه در پاسخ به سؤالی بیان کرد: آن‌هایی که در آن سوی مرز تجمع می‌کنند گویا در رفتار خشونت طلبانه با برخی از رفتار خشونت طلبان در این طرف همسو و همخوانی دارند. مسئولیت کشور‌های پذیرنده چه خواهد شد؟ این مسئولیت آن کشورهاست که هم باید تامین امنیت کنند و هم با کسانی که به این اماکن تعرض می‌کنند برخورد کنند. برخورد با این افراد که در خاک آن کشورهاست از مسئولیت قانونی آن کشورهاست و انتظار داریم برخورد جدی با آن‌ها داشته باشند.

روند سیاسی در داخل عراق در حال پیشرفت است

این دیپلمات ارشد کشورمان درباره تحولات این روز‌های عراق و انتخاب رئیس جمهور عنوان کرد: خوشحالیم روند سیاسی در داخل عراق قوت گرفته و منجر به انتخاب رئیس جمهور این کشور شد و رئیس جمهور هم نخست وزیر مکلف را تعیین و مامور به تشکیل کابینه شده است و این رخداد خوشایندی است و خوشحالیم روند سیاسی در داخل عراق قوت گرفته و به سمت جلو در حال پیشرفت است. آقای رئیسی به همتای خود تبریک گفت و ما هم در این تریبون هم به ایشان و هم نخست وزیر مکلف تبریک گفته و امیدواریم در مهلت قانونی ایشان موفق به تشکیل دولت شود و ان‌شاءالله دولت متناسب با نیاز‌های عراق اقدام کرده و ثبات در عراق تحکیم یافته و عراق نقش قوی‌تری در معادلات سیاسی منطقه‌ای هم باشد و همکاری‌های دوجانبه ایران و عراق و همکاری‌های منطقه‌ای تقویت شود و ما از این روند استقبال می‌کنیم.

سیکا فرصت مناسبی برای تامین منافع کشور‌های عضو است

سخنگوی دستگاه دیپلماسی درباره حضور رئیس جمهور در نشست سیکا اظهار کرد: نشست سیکا از تحولات مهم منطقه‌ای بود که آخر هفته گذشته برگزار شد و رئیس جمهور در ششمین اجلاس در آستانه شرکت کرد. حضور ما هم در قالب عضویت موثر ایران در این کنفرانس بود و هم استمرار سیاست خارجی دولت سیزدهم در اتخاذ سیاست خارجی متوازن و تمرکز و تقویت همکاری‌های چندجانبه با تمرکز بر همسایگان و کشور‌های آسیایی. گفتگو‌های خوبی صورت گرفت و نشست خوبی بود. رئیس جمهور دیدار دوجانبه‌ای با رئیس جمهور آذربایجان و امیر قطر داشت. کنفرانس سیکا این ظرفیت را دارد که تبدیل به سازوکار مناسبی برای تامین منافع کشور‌های عضو شود.

مداخله انگلیس در امور کشورمان را قاطعانه محکوم کردیم

کنعانی در پاسخ به سؤالی درباره خبر‌های منتشر شده درباره یکی استفانی القاق از دیپلمات‌های ارشد انگلیسی به تهران نیز بیان کرد: رفت و آمد‌های دیپلماتیک بین ایران و کشور‌های دارای روابط دوجانبه براساس نیاز‌های متقابل و برنامه‌های از قبل تنظیم شده انجام می‌شود. منافع و مصالح ملی برای ایران هم از موضع اقتدار تنظیم می‌شود و هم مبتنی بر اصول سه گانه عزت، حکمت و مصلحت است و روابط خارجی خود را با کشور‌ها تنظیم می‌کنیم. اخباری منتشر شده و مرتبط با تحولات داخلی ایران کردند. در ارتباط با مواضع انگلیس درباره اوضاع داخلی ایران و مواضع مداخله جویانه این کشور واکنش جدی نشان داده و قاطعانه محکوم کردیم و تذکر جدی هم دادیم و سفیر انگلیس هم احضار شد.

وی گفت: در پی تحریم‌های اخیر این کشور علیه برخی از مقامات ایران نیز هم محکوم کرده و هم اعتراض جدی کردیم و همانطور که اعلام کردیم واکنش متناسب خواهیم داشت.

مذاکرات رفع تحریم از دستورکار ایران خارج نشده است

سخنگوی وزارت خارجه در پاسخ به به این سؤال که ایران مذاکرات رفع تحریم‌ها را پایان یافته می‌داند؟ تصریح کرد: مذاکرات رفع تحریم از دستورکار ایران خارج نشده است. مشکل تناقض رفتاری و گفتاری در مقامات دولت آمریکاست از یک سو پیام می‌دهند و دیدگاه‌های خود را منتقل می‌کنند و از سوی دیگر در رفتار و گفتار‌ها این مواضع عملا مکمل و تکمیل کننده روند مذاکرات نیست. زمینه‌ها برای احیای توافق و بازگشت همه طرف‌ها وجود دارد. الان این موضوع وابسته به تصمیم سیاسی دولت آمریکاست و هر زمان اراده کنند می‌توانیم به توافق برگردیم. ایران معطل توافق نخواهد بود.

این دیپلمات ارشد کشورمان درباره سفر هیأت عالیرتبه عراقی به تهران با مسؤولیت مشاور امنیت ملی نخست وزیر عراق به تهران گفت: این نشست مکمل نشست هفته گذشته در بغداد بوده و تفاهمات خوبی انجام شده و امیدواریم برادران عراقی همانطور که ایران امنیت عراق را امنیت خودش تلقی می‌کند، برادران عراقی امنیت ایران را امنیت عراق تلقی کنند و به مسئولیت‌های خود در ارتباط با امنیت مشترک و مرز‌های ایران عمل کرده و مسئولیت پذیر باشند. این نشست برگزار و مشورت‌های خوبی صورت گرفت و انتظار داریم براساس این گفتگو‌ها و تعهدات دولت عراق شاهد باشیم سیطره دولت عراق بر کلیه مناطق مرزی این کشور از جمله در حوزه اقلیم کردستان عراق با ایران تحکیم و گسترش یابد و دولت عراق نیرو‌های خودش را به صورت کامل مستقر کند و مانع تردد گروه‌های تجدیدنظر طلب از مرز‌های مشترک به داخل خاک عراق شوند به مسئولیت خود در قبال گروه‌های ضد انقلاب مسلحی که از خاک اقلیم کردستان عراق به عنوان مقری برای ایجاد بی ثباتی به خاک ایران عمل کند. امیدواریم با التزام دولت عراق و مبتنی بر مناسبات بسیار خوب و برادرانه دو کشور شاهد اجرای این تفاهمات از سوی دولت عراق باشیم.

ایران مخالف جنگ اوکراین است

سخنگوی وزارت خارجه درباره ادعای نخست وزیر اوکراین مبنی بر فروش پهپاد‌های ایرانی به روسیه عنوان کرد: متاسفانه اخباری منتشر می‌شود که مبتنی بر اهداف سیاسی است و عمدتا از سوی منابع غربی نیز به آن‌ها دامن زده می‌شود. ایران بار‌ها اعلام کرده یک طرف جنگ بین روسیه و اوکراین نیست. ایران هیچ سلاحی را برای هیچکدام از طرفین جنگ صادر نکرده است. ایران همانطور که مخالف جنگ علیه سوریه، عراق، افغانستان بود و سیاست خارجی ایران مبتنی بر مخالفت با جنگ بود در خصوص جنگ در اوکراین مخالف جنگ است و متناسب با ظرفیت خودش تلاش‌های خودش را انجام داده که به رویکردر نظامی خاتمه ببخشد. این طنز تلخ سیاسی است که کشور‌هایی که خودشان صادر کننده میلیارد‌ها دلار اسلحه و تجهیزات به یک طرف جنگ هستند کشور دیگری را به ارسال اسلحه به یک طرف جنگ متهم می‌کنند و جنگ تبلیغی و روانی علیه ایران راه می‌اندازند. اگر طرفدار صلح و ایجاد راهکار سیاسی در جنگ اوکراین هستند، این میزان ارسال اسلحه برای یک طرف جنگ چه معنایی دارد؟ یک رفتار متناقض است. به دنبال راهکار سیاسی هستیم و در این مسیر از راهکار سیاسی استقبال می‌کنیم.

رفتار پیشداورانه غیرقابل قبول است

وی درباره زندان اوین و ابراز نگرانی برخی کشور‌های غربی و آمریکا از وضعیت دوتابعیتی گفت: متاسفانه درباره این اتفاق همان رویکردی که برخی از دولت‌های اروپایی و آمریکا در ارتباط با رخداد اخیر در ایران عمل کرد همین روش درباره رخداد زندان اوین شاهد بودیم. اتخاذ مواضع بی پایه و بی اساس و رفتار پیشداورانه، عجولانه و مداخله جویانه و این رفتار عجیبی است و قطعا محکوم می‌کنیم. اتفاقی در هر کشوری می‌تواند رخ دهد این رفتار پیشداورانه غیرقابل قبول است و دخالت در امور داخلی ایران است. ایران در ارتباط با امنیت شهروندانش مسئولانه عمل می‌کند و هم اتباع خارجی حاضر در ایران را تامین می‌کند. رفتار‌های عجولانه و قضاوت‌های سیاسی در ارتباط با رخداد‌های طبیعی نمی‌تواند کمک کننده باشد. ایران در ارتباط با اطلاع رسانی به این کشور‌ها در این زمینه عمل کرده است.

ایران برای تامین امنیت شهروندانش مسامحه نمی‌کند

وی در پاسخ به سؤالی درباره اقلیم کردستان عراق بیان کرد: در مذاکرات مسئولیت دولت عراق در ارتباط با تامین امنیت ایران اعلام شده است و ایران منتظر اقدام دولت مرکزی عراق در این باره خواهد بود.

سخنگوی وزارت خارجه گفت: درباره امنیت شهروندان خود و امنیت خود مسامحه نخواهد کرد.

طرف آمریکایی آماده توافق برای تبادل زندانیان نبود

کنعانی افزود: انجام توافق درباره تبادل زندانیان را تایید می‌کنیم و این توافق پیش از این انجام شده بود، ولی طرف آمریکایی آماده توافق نبود. موضوع زندانیان به عنوان موضوع انسانی ارتباطی به برجام و بازگشت طرف‌ها به برجام ندارد.

این دیپلمات ارشد کشورمان درباره برگزاری رزمایش در رود ارس گفت:‌ انجام رزمایش‌های نظامی توسط نیرو‌های مسلح ایران امر جدیدی نیست و در بازه‌های زمانی مختلف متناسب با نیاز‌های نیرو‌های مسلح و نیاز‌های آموزشی انجام می‌شود. حضور نیرو‌های بیگانه در کل منطقه ایجاد کننده امنیت نیست.

در صورت تحریم‌های جدید اقدام متقابل می‌کنیم

وی در پاسخ به سؤالی مبنی بر این‌که اگر اتحادیه اروپا تحریم کند تاثیری بر روند مذاکرات خواهد داشت؟ گفت: امیرعبداللهیان دیدگاه‌های ایران را به صورت واضح توضیح داده است. این‌که مبادرت به تحریم‌های جدید کنند غیرسازنده و غیرمنطقی است و ایران هم نسبت به رفتار‌های غیرسازنده و غیرمعقول نیز واکنش‌های متناسب و متقابل نشان خواهد داد. در ارتباط با منافع و مصالح ایران به هیچ وجه مسامحه و تعلل نخواهد کرد. مسیر مذاکرات مسیر جداگانه‌ای است.

تحریم کانادا بی ارزش است

سخنگوی وزارت خارجه درباره دور جدید تحریم‌ها از سوی کانادا نیز بیان کرد: اقدام‌های ضد ایرانی و ضد انسانی کانادا علیه ایران موضوع جدیدی نیست و شاهد رویه چند ساله دولت کانادا علیه ایران بودیم که مبنی بر دلخوش نبودن عوامل ایران ستیز که متاسفانه در کانادا مستقر هستند به اقدام علیه ایران و اعمال تحریم‌ها اقدام می‌کند و برخلاف ادعا‌هایی که دارد در خصوص رسانه‌ها راجع به ایران رفتار کاملا غیر دموکراتیک دارد که متضاد با شعار‌های این کشور است. سابقه سوء حقوق بشری کانادا علیه بومیان این کشور فضاحت آشکار این کشور است. تحریم اخیر این کشور بی ارزش است. این اقدام‌های بی ارزشی است.

وی درباره سفیر شدن برخی از مسئولان سیاسی که دیپلمات نیستند نیز بیان کرد: در این ارتباط خبری از انتخاب مسئولان سیاسی و افرادی برای سفارت نشنیدم.

سخنگوی وزارت خارجه در پاسخ به سؤالی درباره مقاله منتشر شده در پولتیکو مبنی بر ارسال نامه‌ای از سوی ایران به برخی از دیپلما‌ت‌های اروپایی و هشدار این‌که اگر تحریم‌ها علیه ایران اعمال شود ممکن است روابط ادامه پیدا نکند، گفت: این اقدام را یک شیطنت رسانه‌ای می‌دانیم و یک رفتار غیررسانه‌ای و غیرسازنده تلقی می‌کنیم و این کار غیرقابل قبول بود. مکاتبات دیپلماتیک دارای منطق و روال مشخص است و به صورت طبیعی در مناسبت‌های مختلف جاری است. اگر مکاتبات دیپلماتیک که یک عرف رایج است از روال خودش خارج شود و تبدیل به یک اقدام سیاسی غیرسازنده شود اعتبار لازم را در تحرکات دیپلماتیک زیر سؤال می‌برد و باعث مخدوش شدن روند‌های انجام وظایف دیپلماتیک می‌شود.

وی تصریح کرد: بحث تهدید را تایید نمی‌کنیم. مکاتبات دیپلماتیک امر رایجی است.

کنعانی افزود: اقدامات غیرحرفه‌ای در روند فعالیت‌های دیپلماتیک ایجاد اخلال کرده و باعث ایجاد سوء تفاهم می‌شود.

سخنگوی وزارت خارجه توافق جمهوری آذربایجان با رژیم صهیونیستی برای ساخت اردوگاهی برای یهودیانی که می‌خواهند به اسرائیل منتقل شوند، گفت: این خبر را نشنیدم و نمی‌توانم تایید یا تکذیب کنم. آنچه برای ایران حائز اهمیت است این است که رژیم صهیونیستی هر جا حضور یافته مخل ثبات و امنیت منطقه بوده است.

مذاکره با عربستان مفید بود

وی درباره مذاکرات ایران و عربستان هم اظهار کرد: مذاکراتی که انجام شد مفید بود و تفاهماتی هم حاصل شد و در صورت اجرای تفاهمات گذشته زمینه برای دور بعدی مذاکرات در سطح مورد توافق دو کشور فراهم خواهد شد. شرایط عراق در مسیر خوبی قرار گرفته و دولت عراق نقش بسیار خوبی در میزبانی مذاکرات داشته و بهبود شرایط عراق کمک کننده خواهد بود که این کشور نقش سازنده خود را ایفا کند.

سخنگوی وزارت خارجه درباره اظهارات پادشاه عربستان بیان کرد: ایران جزو کشور‌های پیشتاز ارائه دهنده طرح برای تشکیل خاورمیانه عاری از سلاح‌های کشتار جمعی و هسته‌ای بوده است. عضویت سازنده و موثر ایران در آژانس همکاری‌های ایران با این نهاد ادامه دارد. مذاکرات اخیر بین اسلامی و گروسی زمینه برای ادامه همکاری‌ها همچنان فراهم است. در مورد توافق هسته‌ای ایران به تعهداتش عمل کرده و تنها عضوی بود که به تعهداتش عمل کرد و انتظار بود در زمان اجرای برجام برخی کشور‌ها از جمله عربستان از اجرای توافق حمایت می‌کردند و انتظار بود به دولت آمریکا توصیه می‌کردند به تعهداتش پایبند باشد.

وی در پاسخ به سؤالی درباره درباره گفت: موضع ما در قبال چین مبتنی بر مناسبات بسیار نزدیکی که با چین داریم و روابط رو به رشد با چین از هر تحولی که در چین در راستای منافع مردم این کشور رخ دهد استقبال می‌کنیم و گمان می‌کنیم متناسب با نگاه مشترک دو کشور نسبت به تحولات منطقه‌ای و جهانی و اراده سیاسی عالی رهبران دو کشور و مناسبات عمیق دو کشور و برنامه ۲۵ ساله دو کشور زمینه‌ها برای همکاری‌های رو به رشد بیش از گذشته فراهم است و عضویت دو کشور در چارچوب‌های منطقه‌ای از جمله شانگهای و ... امیدواریم مناسبات دو کشور شاهد شکوفایی و پیشرفت روزافزون مبتنی بر منافع دو کشور باشد.

پول‌های بلوکه شده در کره جنوبی هیچ ارتباطی با موضوعات سیاسی ندارد

سخنگوی وزارت خارجه درباره پول‌های بلوکه شده ایران در کره جنوبی نیز اظهار داشت: مذاکرات دیپلماتیک و فنی و تکنیکی در سطح بانکی است. این دو مکمل هم هستند. موجودی مالی ایران در کره جنوبی هیچ ارتباطی با هیچ موضوع سیاسی و پرونده سیاسی دیگری ندارد. به خاطر رفتار غیرحرفه‌ای این موضوع تبدیل به مشکل در روند همکاری‌های دوجانبه ایران و کره جنوبی شد. کره جنوبی دلایل سیاسی را مطرح می‌کند ناشی از فشار‌های خارجی و فشار‌های دولت آمریکا که از نظر ما یک موضوع دوجانبه و فنی است و هیچ جنبه سیاسی ندارد. روند مذاکرات در حوزه فنی، سیاسی و بانکی ادامه دارد. خوشبین هستیم در نتیجه گفتگو‌ها و تماس‌ها شاهد آزادی پول‌های بلوکه شده ایران باشیم.

کنعانی در پاسخ به سؤال دیگری درباره بازگشت ایرانیان خارج از کشور گفت: این موضوع به عنوان مطالبه مطرح نیست. شهروندان ایرانی در هر کشوری هستند و حضور دارند شهروند ایرانی هستند و دستگاه دیپلماسی به عنوان دستگاهی که در ارتباط با حقوق شهروندان مسئولیت دارد حداکثر تلاشش این است حقوق ایرانیان را تامین و در صورت تمایل برای سفر به ایران زمینه‌های انجام این سفر را فراهم کند.

وی درباره قانون جامع حمایت از ایرانیان خارج از کشور گفت: پیش نویس قانون تهیه شده و مقدماتی را طی کرده و هیأت دولت نظرش را اعلام کرده و در تکمیل روند برای مجلس نیازمند تصویب و قانونی شدن است که بعد از آن وارد فاز اجرایی خواهد شد. نگاه مجموعه دولت این است که در چارچوب قانون جامع ایرانیان زمینه ارائه خدمات بیشتر برای ایرانیان فراهم آید.

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
مبارز
۲۲:۴۸ ۲۵ مهر ۱۴۰۱
پهپادهای شاهد 136 را برای هلاکت یهودی ، نازی های اوکراین به روسیه ندادیم ، خودشان آمدند از اینجا خریدند و بردند. دمار از نیروهای زرهی لشگر شیطان درآوردند.
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۲۰ ۲۵ مهر ۱۴۰۱
چرا دست مایه تمسخر جهان شدید وقتی می دانید پوتین سرنوشت شومی خواهد داشت؟؟!
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۱۹ ۲۵ مهر ۱۴۰۱
تو که راست میگی
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۰۱ ۲۵ مهر ۱۴۰۱
پس این پهپاد های شاهد انتحاری از کجا آمده میره تو قلب اکراین منفجر میشه
آخرین اخبار