حسن حشمتی گفت: امسال در مجموع به دلیل برنامهریزی مناسب هیات وزیران و وزارت نیرو، اجرای برنامه مدیریت پیک بار تابستان در کشور به خوبی پیش رفت و بخش خانگی دچار خاموشی نشد.
وی بیان کرد: شرکت توزیع نیروی برق مشهد نیز به تبع اجرای برنامههای دولت و هم راستا با دیگر شرکتهای توزیع، سهم خود در مدیریت پیک بار را در تابستان به اجرا رساند که در نتیجه آن و همکاری خوب صاحبان صنایع و بخش کشاورزی، نهادهای عمومی و بخش خانگی با قطعی برق مواجه نشد و عبور از اوج بار تابستان با موفقیت انجام گرفت.
وی اظهار داشت: امسال شرکت توزیع نیروی برق مشهد ۶ هزار و ۴۵۱ تفاهم نامه با مشترکین صنعتی، کشاورزی، دیزلدارها و بخشهای اداری و عمومی منعقد کرد که آنها در زمان اجرای مدیریت اوج بار در تابستان همکاری خوبی داشتند که منجر به کاهش تولید یا صرفه جویی روزانه بین ۱۵۰ تا ۱۸۰ مگاوات برق شد.
مدیر دفتر مدیریت داراییهای فیزیکی شبکه و تاسیسات شرکت توزیع نیروی برق مشهد گفت: بیشترین میزان مصرف برق در تابستان امسال در مشهد مربوط به اول مرداد ماه به میزان یک هزار و ۷۸۶ مگاوات میشود که در صورت عدم صرفه جویی روزانه، این میزان مصرف به بیش از یک هزار و ۹۴۰ مگاوات میرسید.
حشمتی اظهار داشت: ۵۳۰ مورد از ادارات، نهادهای عمومی و بانکهای مشهد مشمول طرح مدیریت مصرف در تابستان امسال شده بودند که باید طبق مصوبه هیات وزیران در ساعات اداری تا ۳۰ درصد در مقایسه با تابستان پارسال در مصرف برق صرفه جویی میکردند و مواردی که این مهم را رعایت نکردند، برق آنها قطع شد.
وی اضافه کرد: قطعی برق برای ادارات، نهادهای عمومی و بانکهای مشهد در بازه سه ماهه ۱۵ خردادماه تا ۱۵ شهریور ماه امسال که الگوی مصرف را رعایت نکرده بودند، ۲۸۰ مورد بوده است.
تعداد مشترکان شرکت توزیع برق مشهد نیز یک میلیون و ۶۵۰ هزار نفر و طول شبکه در آن نیز حدود ۱۷ هزار کیلومتر است.