حامد آرامش اظهارداشت: با توجه به این که وزارت متبوع، مرجع قانونی نظارت بر اجرای قوانین و مقررات کار است، رعایت دقیق مقررات در کارگاه ها و شرکتهایی که تابع قانون کار باشند، اهمیت مضاعف پیدا میکند.
وی تاکید کرد: بر اساس ضوابط قانونی، میبایست تمامی مدیران، کارفرمایان و پیمانکاران شرکتها، کارگاهها و واحدهای تابع قانون کار، نهایت همکاری را با بازرسان کار سیستان و بلوچستان داشته باشند.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی سیستان و بلوچستان با بیان اینکه حفظ سلامت و صیانت از نیروی کار اولویت این اداره کل در راستای افزایش بهرهوری و رونق تولید است، یادآور شد: بازرسان کار استان طی ۶ ماه نخست امسال، چهار هزار و ۴۰۷ مورد بازرسی را پیرامون نظارت بر حسن اجرای قانون کار انجام دادهاند که در مقایسه با مدت مشابه سال قبل، حدود ۲۲ درصد نظارتها افزایش داشته است.
وی از برگزاری ۵۹ هزار و ۱۵۲ نفر ساعت دورههای آموزشی عمومی و اختصاصی مرتبط با ایمنی و بهداشت کار ویژه کارگران و کارفرمایان سیستان و بلوچستان از ابتدای امسال تاکنون خبر داد و گفت: این آمار نیز بیانگر رشد ۶۶ درصدی برگزاری دورههای آموزشی در مقایسه با مدت مشابه سال قبل است.
آرامش اظهارداشت: از فروردین امسال تاکنون، ۱۶۴ درخواست اخذ تایید صلاحیت ایمنی در سیستان و بلوچستان بررسی شده که در این بخش نیز شاهد افزایش ۵۳ درصدی بررسی درخواستها نسبت به سال قبل هستیم.
وی همچنین از صدور سه هزار و ۹۹۶ ابلاغیه رفع نقص برای کارفرمایان از ابتدای سال ۱۴۰۱ تاکنون در استان خبر داد و افزود: حدود ۲۱ درصد تعداد ابلاغیه های صادر شده نسبت به مدت مشابه سال قبل رشد دارد.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی سیستان و بلوچستان با اشاره به رشد ۲۳ درصدی بازرسیهای دورهای در سطح استان طی مدت امسال، گفت: با افزایش بازرسی و نظارت ها بصورت سرزده و دورهای، با همکاری سایر دستگاههای و نهادهای دخیل در قالب گشت مشترک تمامی کارگاه ها و شرکت های تابع قانون کار به لحاظ اجرای قوانین و مقررات و ایمنی و بهداشت کار پایش میشوند.
وی تصریح کرد: از ابتدای امسال تاکنون، ۹۰۲ مورد بازرسی از کارگاه های پرخطر در صنعت نفت، گاز و پتروشیمی، صنعت معدن و صنعت ساختمان در استان انجام شده است.