رئیس اداره حفاظت و حمایت منابع طبیعی کهگیلویه و بویراحمد: گفت: عملیات اجرایی پایش درختان بلوط در ۸۵۰ هزار هکتار از جنگل‌های استان آغاز شده است.

رهام باقر پور، رئیس اداره حفاظت و حمایت منابع طبیعی کهگیلویه و بویراحمد گفت: این طرح با اعتبار ۲۳۰ میلیون تومان، به منظور تحلیل و ارزیابی نتایج میدانی، تهیه نقشه، شدت و میزان آلودگی آفت برگ خوار و جوانه خوار بلوط انجام می‌شود.

او افزود: طرح پایش و ارزیابی جنگل‌های استان براساس تفاهم نامه‌ای که با یک شرکت گیاه پزشکی منعقد شده اجرا می‌شود.

رئیس اداره حفاظت و حمایت منابع طبیعی کهگیلویه و بویراحمد تاکید کرد: از اسفند پارسال تا پایان نیمه نخست امسال نیز عملیات پایش، کنترل و مبارزه با آفات درختان در ۳۵۰ هزار هکتار از جنگل‌های استان انجام شد.

او با بیان اینکه ۶۰ هزار هکتار از جنگل‌های مناطق سرد سیری و گرمسیری این استان دچار آفت پروانه برگ خوار سفید و جوانه خوار بلوط شده است ادامه داد: ۲۶ هزار و ۸۰۰ هکتار از این جنگل‌ها در منطقه گرمسیری دچار آفت پروانه برگ خوار سفید شده است.

باقر پور گفت: از این میزان ۱۸ هزار هکتار در باشت، پنج هزار هکتار در کهگیلویه، سه هزار و ۴۰۰ هکتار در بهمئی و ۴۴۰ هکتار در لنده دچار این آفت شده است.

او بیان کرد: به دلیل کاهش بارندگی و خشکسالی‌های پی درپی جنگل‌های بلوط این مناطق گرمسیری دچار خسارت از آفت پروانه برگ خوار سفید بلوط شده است. آفت پروانه برگ خوار سفید بلوط تا ارتفاع هزار و ۲۰۰ متر در مناطق آلوده این استان مشاهده شده است.

رییس اداره حفاظت و حمایت منابع طبیعی کهگیلویه و بویراحمد گفت: ۸۵۰ هزار هکتار جنگل در کهگیلویه و بویراحمد وجود دارد که از این میزان ۸۰ درصد آن‌ها بلوط هستند.

او با بیان اینکه مبارزه با آفت پروانه برگ خوار سفید در ۵۰۰ هکتار از جنگل‌های بلوط استان امسال انجام شد گفت: تشکیل کارگروه تخصصی گیاه پزشکی و برگزاری دوره آموزشی در مناطق آلوده برای جوامع محلی از مهمترین اقدامات این اداره کل در زمینه مبارزه با آفت پروانه برگ خوار بلوط در استان است.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.