در این نشست مسئولان بانکها علت اصلی پایین بودن آمار تسهیلات فرزند آوری در این استان را کمبود تسهیلات قرض الحسنه عنوان کردند و گفتند: بانکها با کمبود تسهیلات قرض الحسنه در استان مواجهه هستند.
مدیرکل بیمه سلامت این استان با بیان اینکه این سازمان به زوجهای نابارور تا ۹۰ درصد تخفیف خدمات ارائه میدهد، افزود: زوجهایی که حتی بیمه پایه ندارند از این خدمت میتوانند بهره ببرند.
کیان دهراب پور با اشاره به اینکه تاکنون ۱۱۳ زوج به دو مرکز ناباروری بی بی حکیمه و شهید جلیل مراجعه کرده اند، بیان کرد: این زوجها از تخفیف یک میلیارد و ۴۵۸ میلیون تومانی برخوردار شدند.
هاشمی مهر معاون سیاسی امنیتی استاندار هم در این نشست ادامه داد: بانکهای برای حمایت از افزایش جمعیت، پرداخت تسهیلات فرزند آوری را در اولویت خود قرار دهند.
صادقی مدیر کل ثبت احوال استان هم از کاهش ۶ درصدی فرزند آوری در شش ماهه اخیر نسبت به مدت مشابه پارسال خبر داد و گفت: وفات ۲۹ درصد، ازدواج ۶ درصد کاهش و طلاق روند افزایشی داشته است.
تاکنون هیچ زمینی به خانوادههای دارای دوقلو اهداء نشده است
محمد راستا مدیر کل راه وشهرسازی کهگیلویه و بویراحمد با بیان یانکه در شهرهای زیر ۵۰۰ هزار نفر، ۲۰۰ متر زمین با تنفس دوساله و اقساط ۸ ساله به خانوادههای دارای دوقلو واگذار میشود، افزود:، اما تاکنون به هیچ کدام از این خانوادهها زمینی واگذار نشده است.
شهابی نسب رییس سازمان برنامه وبودجه استان جمعیت دختران مجرد بالای ۱۰ سال این استان را ۴۰ هزار نفر نام برد و بیان کرد:
نرخ بیکاری در استان ۸/۷ درصد و نرخ بیکاری جوانان در این بین ۲۲/۶ درصد است که این خود بزرگترین تهدید برای ازدواج است.
دبیر جبهه مردمی جمعیت کشور در این نشست هم با اشاره به رهنمونهای رهبر معظم انقلاب در رابطه با افزایش نرخ رشد جمعیت، ادامه داد: هم اکنون با جنگ جمعیتی به رو هستیم و این درحالی است که ما با این موضوع عادی برخورد میکنیم.
حجت السلام ساکی گفت: سامانه مردمی نمای جوانی در اختیار مردم قرار گرفته که مردم با مراجعه به این سامانه میتوانند در جریان تسهیلات و خدمات دولت برای فرزند آوری قرار گیرند.