سعید تجلیلی اظهارداشت: پس از اطلاع از وجود سنگ ریزه در داخل کیسههای آرد و نانهای پخت شده در سراوان بلافاصله رسیدگی به این موضوع در دستور کار قرار گرفت.
وی ادامه داد: بر اساس بررسیهای صورت گرفته مشخص شد گندمهای آسیاب شده از رطوبت کافی برخوردار نبوده و به اصلاح پوسته آنان ضخیم بوده است که این امر سبب تقویت احساس وجود سنگ ریزه در نانها شده است.
فرماندار سراوان گفت: آردهایی که این وضعیت را داشت از سطح نانواییهای این شهرستان جمع آوری شده و آرد مناسب طبق روال گذشته توزیع شده است.
وی تصریح کرد: فعالیت نانواییها در تولید نان با کیفیت طبق روال معمول ادامه دارد و هیچ مشکلی در این زمینه وجود ندارد.
به گفته دادیار حقوق عامه و نماینده دادستان سراوان؛ با توجه به مطالبه مردمی مبنی بر وجود سنگ ریزه در نانهای پخت شده در این شهرستان رسیدگی به این موضوع توسط تیمی متشکل از اتحادیه خبازان، جهاد کشاورزی و مرکز بهداشت در دستور کار قرار گرفت و بازدیدی از کارخانه آرد انجام شد که به هیچ عنوان موضوع سنگ ریزه مورد تایید قرار نگرفت.
حجت الاسلام محمد تقی شهری نژاد با اشاره به اینکه از تمام مراحل تولید نان از جمله کارخانجات تولید آرد، حمل و نقل و نگهداری آن و نانواییها بازرسی به عمل آمد، گفت: موضوعی که مطرح است اینکه نوع گندمها متفاوت است و برخی از خارج وارد میشوند و، چون گندم نیاز به رطوبت دارد احتمالا رطوبت کم بوده است و بنا بر گفته متولیان امر در سری جدید اقدام به بالابردن رطوبت گندم در دستور کار قرار گرفته تا مشکل بر طرف شود.
وی افزود: در بازدیدی که مجددا از خبازیهای سطح شهر سراوان صورت گرفت مشاهده شد کیسههای آرد قبلی به کارخانه عودت داده و کیسههای آرد جدید جایگزین آنها و مشکل برطرف شده است.