مهدی فقهی امروز در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه بر اساس مصوبه کمیسیون ایمنی راههای کشور ۱۱۸ نقطه در استان اصفهان دارای تصادف بوده است، افزود: از این تعداد ۶۷ نقطه به عنوان نقاط پرتصادف شناسایی و معرفی شده است.
او با بیان اینکه شرایط این نقاط به استانداری اصفهان ابلاغ شد، ابراز داشت: این آمار مربوط به سال ۹۴ بوده که به دنبال آن در سال ۹۵ با تشکیل کارگروه متشکل از اداره راه و شهرسازی، اداره کل راهداری و حمل و نقل جادهای و پلیس راه استان اصفهان برنامهریزی برای ساماندهی آنها در دستور کار قرار گرفت.
معاون راهداری اداره کل راهداری و حمل و نقل جادهای استان اصفهان با اشاره به اینکه از سال ۹۶ تا سال گذشته برای ۱۱۸ نقطه تصادف ساز در استان اصفهان برنامهریزی شد و اقدامات خوبی نیز صورت گرفت، اضافه کرد: از جمله این اقدامات میتوان به استفاده از ماشین آلات اداره کل راهداری استان شامل افزایش میدان دید قوسها، ترانشه برداری و خاک برداری، ایجاد ناحیه عاری از مانع و تسطیح حاشیه راهها نام برد.
ساماندهی ۲۹ نقطه پرتصادف اصفهان
او با بیان اینکه اجرای برخی از طرحها به ویژه در ۶۷ نقطه پرتصادف زمان بر است، ادامه داد: از این رو تاکنون ۲۹ نقطه از ۶۷ نقطه پرآسیب ساماندهی شده و هنوز ۳۸ نقطه پرخطر در استان اصفهان وجود دارد.
فقهی با اشاره به اینکه برای اتمام پروژههای دیگر تأمین اعتبار باید در دستور کار مسئولان ملی و استانی قرار گیرد، ابراز داشت: چنانچه این امر محقق شود برخی از طرحها تا پایان امسال و برخی دیگر تا نیمه سال آینده بهره برداری میشود.
او در خصوص تأمین اعتبارات نیز گفت: در بودجه امسال برای ساماندهی نقاط حادثه خیز استان اصفهان پنج هزار میلیارد تومان اعتبار در نظر گرفته شده که تاکنون به اداره راهداری پرداختی صورت نگرفته است.