اویسی، رییس دانشگاه علوم پزشکی بم نیز در این همایش گفت: درآمد دانشگاهها از منبع وزارتی و بیمهها است و ۴۳ درصد از بیمه سلامت و بقیه اش از بیمه تامین اجتماعی تامین میشود.
او بیان داشت: دانشگاه علوم پزشکی بم پارسال ۹ میلیارد تومان باید از بیمه تامین اجتماعیدریافت کند و مجموعا ۲۵ میلیارد تومان باید این بیمه به ما بپردازد که اندکی از آن را دریافت کردیم.
اویسی تصریح کرد: مشکل بیمه تامین اجتماعی نیز کشوری است و ما ۶ ماه سال ۱۴۰۰ و امسال را کامل مطالبه داریم و از استاندار درخواست داریم باتوجه به اینکه این مبلغ کلانی است، به این مورد رسیدگی کنند.
او بیان داشت: دانشگاهها به سمت اولویت بهداشتی رفتند و ما ۴۱ پروژه را در بم به اتمام رساندیم و ۸۸ میلیارد تومان ارزش افزودهای در بحث ابنیه هزینه کرده ایم.
رییس دانشگاه علوم پزشکی بم بیان داشت: از اعتبارات استانی امسال ۴۱ میلیارد ابلاغ شده؛ اما هنوز اختصاص داده نشده است.
وحید محمدی شاهرخی، رییس دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان نیز در این همایش گفت: عملکذد پرداختهایی که بیمه به دانشگاه داشته، خوب لوده است.
او افزود: بیمهها بازوی نظارتی قوی برای دانشگاهها هستند؛ ولی تعرفهها واقعی نیست.
محمدی شاهرخی با اشاره به اینکه هر چند در رفسنجان مشکل زیرمیزی و بحث تامین اقلام از خارج بیمارستان را نداریم؛ اما دانشگاهها از نظر مالی خسته و کوچک شده اند و تقاضا داریم کمک شود مصوبات سفر ریاست جمهوری پیگیری شود؛ چون در رفسنجان ریالی وصول نکرده ایم.
او افزود: گاها در رفسنجان برای نسخه نویسی الکترونیکی مشکل از سامانه است و پزشک بعضا به مشکل برمی خورد.
رییس دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان بیان داشت: در بحث اتباع افغانستانی با توجه به درصد بالای جمعیتی این افراد در حوزه علوم پزشکی رفسنجان، مشکل پرداختی وجود دارد و معضلی برای دانشگاهها هست.
او بحث مطالبات بیمه تامین اجتماعی را از معضلات دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان عنوان کرد.