گرامی گفت: مشکلات کشاورزی ناشی از کمبود آب شیرین پیش روی ما خواهد بود که با توجه به نیترات بالا در محصولات، صنایع غذایی ما مشکل فروش خواهند دشت.

سینا گرامی رییس کمیسیون متخصصین آینده پژوهی ایران در همایش سفیران شکوفایی صنعت در سالن آیت الله قاضی دزفولی دانشگاه صنعتی جندی شاپور دزفول با اشاره به اهمیت آینده پژوهی در کسب و کار‌ها گفت: باید در مواردی سرمایه گذاری کرد که جوابگوی آینده بازار باشند.

به گفته او طبق تحقیقات آینده پژوهی، ۸۰ درصد شرکت‌های دنیا تا سال ۲۰۳۵ یا نیستند یا تغییر فرم داده‌اند، زیرا شرکت‌هایی در گذشته بودند و با شیوع کرونا حذف شدند در حالیکه برخی شرکت‌ها که زیرساخت‌های خود را برای مواجه با چنین شرایطی آماده کرده بودند، ماندند.

آقای گرامی با تاکید بر اینکه همواره باید چند قدم جلوتر از بازار را ببینیم، افزود: با توجه به گرمایش زمین تا سال ۲۰۳۰، ۸۰ درصد یخ‌های قطب شمال و جنوب ذوب می‌شوند و آب دریا ۱۵ متر بالا می‌آید.

رییس کمیسیون متخصصین آینده پژوهی ایران با هشدار نسبت به مشکلات کشاورزی ناشی از کمبود آب شیرین در آینده گفت: با توجه به نیترات بالا در محصولات، صنایع غذایی ما مشکل فروش دارند.

این مقام مسئول با بیان اینکه بازار الان یک بازار پر تغییر است، افزود: اشتباه برنامه ریزی باعث ضرر و زیان می‌شود؛ در خوشبینانه‌ترین حالت می‌توان برنامه ۶ ماهه نوشت.

گرامی با اشاره به اهمیت مطالعات آینده پژوهی یادآور شد که اگر قصد سرمایه گذاری ۱۰ میلیاردی داریم باید یک میلیارد تومان فکر و ایده پشت آن باشد.

او ادامه داد: یک شرکت دانش بنیاد در نروژ سیکل ورود یک بشکه نفت به پتروشیمی و تبدیل آن به سایر محصولات را از ۲۴ ساعت به ۴۸ دقیقه کاهش داده است که اگر پتروشیمی‌های ما نیز در این زمینه کاری نکنند حذف خواهند شد.

رییس کمیسیون متخصصین آینده پژوهی ایران با بیان اینکه سازمان‌های ما جزیره‌ای مدیریت می‌شوند، گفت: سرمایه گذاری در کشور نیز مانند مدیریت، اتوبوسی است.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.