مدیر شیلات و امور آبزیان سازمان جهاد کشاورزی فارس گفت: در ۶ ماهه نخست امسال ۱۶ درصد از مجموع ۲۶ هزار تن صادرات خوراک آبزیان به خارج از کشور تولید کارخانه‌های این استان بوده است.

علی فلاحی با اشاره به صادرات ۴۲۰۰ تن خوراک آبزیان از این استان در نیمه نخست امسال گفت: این محصولات به کشور‌های عراق، ارمنستان، قرقیزستان، ازبکستان و آذربایجان صادرشده است.

این مقام مسئول با تاکید بر اینکه کارخانه‌های تولید خوراک آبزیان علاوه بر تامین نیاز مزارع پرورش ماهی استان فارس و داخل کشور با صادرات محصولات خود موجب توسعه اقتصاد شیلاتی نیز می‌شوند، گفت: سه واحد کارخانه تولید خوراک آبزیان در استان فارس فعال است.

تولید تخم چشم زده از ماهی مولد در اقلید

مدیر جهاد کشاورزی اقلید نیز در ادامه از فعال شدن مرکز تکثیر و پرورش ماهی سردآبی برای اولین بار در این شهرستان خبرداد.

خدامراد طرفدار گفت: پیش بینی می‌شود بیش از دو میلیون قطعه تخم چشم زده ماهی تک جنس تمام ماده قزل آلا تولید شود.

او گفت: تخم‌های چشم زده پس از تبدیل به بچه ماهی با وزن بیش از دو گرم به مراکز پرورش ماهی شهرستان و سایر شهرستان‌های همجوار ارسال می‌شود.

به گفته طرفدار، در شهرستان اقلید حدود ۵۰ مزرعه بزرگ و کوچک پرورش ماهی سردآبی وجود دارد که با تولید بالغ بر ۲۲۰۰ تن ماهی بخشی از نیاز شهرستان و استان را تامین می‌کند.

طرفدار گفت: شهرستان اقلید همچنین با دارا بودن منبع آبی سد ملاصدرا و نیز ۲۰ واحد پرورش ماهیان گرمابی بالغ بر ۸۰ تن انواع مختلف ماهی گرمابی از جمله کپور و آمور تولید که علاوه بر تامین نیاز استان به استان‌های همجوار و کشور‌های همسایه نیز صادر می‌شود.

این مقام مسئول گفت: با این شیوه، استخر‌های ذخیره و مزارع پرورش ماهی از بچه ماهی‌های تولیدی شهرستان استفاده می‌کنند که باعث کاهش هزینه اولیه به میزان زیادی می‌شود.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان اقلید گفت: تکثیر و پرورش ماهی قزل آلا و تبدیل آن به بچه ماهی مهمترین نیازمندی مجتمع‌های پرورش ماهی قزل آلا است و از جنبه امنیت غذایی و تداوم عملکرد واحد‌های پرورش ماهی اهمیت بسزایی دارد.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار