اردشیر شهرکی گفت: ۲ هزار و ۲۸۰ هکتار از باغات سیستان و بلوچستان را انار تشکیل میدهد که بیشاز یکهزار و ۷۰۰ هکتار آن بارور و بقیه غیر بارور است.
وی با بیان اینکه برداشت انار در سیستان و بلوچستان تا اوایل آبان ادامه دارد، افزود: عمده انار کشت شده در این استان بی دانه سنگان، ملس ساوه، شهسوار، بی دانه فردوس و رباب است.
مدیر باغبانی جهادکشاورزی سیستان و بلوچستان ادامه داد: انار برداشت شده از باغات استان علاوهبر تازه خوری برای مصارف دیگر از جمله رب انار، ادویه محلی و رنگ رزی مورد استفاده قرار میگیرد.
وی پیش بینی کرد: امسال کشاورزان سیستان و بلوچستان بیشاز ٢٠ هزار تن انار برداشت و به بازار مصرف عرضه کنند.
شهرکی با اشاره به خواص انار گفت: این میوه علاوهبر خواص آنتی اکسیدانی منبع خوبی از انواع ویتامینها از جمله ویتامین A، C و E و اسید فولیک است.
وی گفت: مهمترین نوع انار سیستان و بلوچستان که شهرت جهانی دارد انار سنگان بوده که هماینک برداشت آن در حال انجام است.