دکتر محمود بیگلر، معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان غذا و داروی کشور در سیوهفتمین نشست معاونتهای غذا و داروی دانشگاهها و دانشکدههای علوم پزشکی منطقه جنوب غرب کشور که در سالن جلسات هتل فجر اهواز برگزار شد، بیان کرد: در تقسیم بندی کشوری همیشه قطب چهار پیشقراول نقطه نظرات خلاقانه بوده و حضور و عملکرد کارگروههای تخصصی در این حوزه منجر به تصمیماتی شده که به مردم در تامین کالاهای سلامت محور از جمله دارو، تجهیزات پزشکی و ترخیص کالا در گمرکات تخصصی منطقه کمک قابل توجهی میکند.
وی گفت: قطب چهار در سطح کشور اهمیت خاصی داشته و باید گفت که مشارکت دانشگاهها و دانشکدههای علوم پزشکی کشور در تصمیمگیریهای منطقه و کشوری اثرگذار است.
وی به برگزاری نشستهای تخصصی فصلی در هر قطب اشاره کرد و افزود: در هر فصل موضوعات اساسی و مختلفی از طرف سازمان غذا و داروی کشور به قطبهای مختلف کشور منتقل شده و کارگروههای تخصصی در این خصوص تشکیل میشود که به دنبال آن نتایج حاصله به سازمان غذا و داروی کشور ارایه شده و از تجمیع نقطه نظرات مختلف در قطبهای ۱۰ گانه کشور، تصمیمی اساسی با کمترین نقص جهت رفع مشکلات گرفته میشود.
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اهواز نیز گفت: برای رفع مشکل کمبودهای دارویی به ویژه در بخش آنتی بیوتیکها، رایزنی لازم در سراسر کشور در حال انجام است.
دکتر رضا گنجی افزود: در نشستهای معاونتهای غذا و داروی قطب چهار کشور، اهداف و چشم اندازهای معاونتهای غذا و دارو مطرح میشود و معاونان متعهد میشوند به صورت یکپارچه در جهت دستیابی به آن اهداف، گام بردارند.
وی ادامه داد: اتفاقات خوبی در حوزه مالی و بازسازی برخی از اماکن در منطقه جنوب غرب کشور زخ داده که دستاورد حضور معاونت توسعه مدیریت و منابع سازمان غذا و داروی کشور در سی و هفتمین نشست معاونتهای غذا و داروی دانشگاهها و دانشکدههای علوم پزشکی منطقه جنوب غرب کشور است.
وی افزود: با توجه به شروع فصل سرما و در مواردی کمبود دارویی در بخش آنتی بیوتیکها در سراسر کشور، به طور ویژه رایزنی لازم برای برطرف کردن مشکل انجام شده است.
این نشست با حضور مدیران کل سازمان غذا و داروی کشور و معاونان و مدیران غذا و داروی دانشگاهها و دانشکدههای قطب چهار کشور در اهواز برگزار شد.