فرماندار زرند در این جلسه به تدبیر سریع دستگاههای مرتبط با جمعآوری و ساماندهی متکدیان و معتادان متجاهر پرداخت و گفت: در بررسی آسیبهای اجتماعی و ناهنجاریهای جامعه بحث معتادین متجاهر، کودکان کار و تکدی گری در تمامی جوامع بشری بعنوان نوعی آسیب شناخته شده است.
او با بیان اینکه دل رحمی و دلسوزی مردم نسبت به متکدیان بر گسترش این معضل دامن زده، افزود: حضور و مشارکت مردم در جمع آوری آنها بسیار اثرگذار بوده و تجربه نیز ثابت کرده هر جا مردم در حوزه آسیبهای اجتماعی مشارکت داشته اند، بسیار موثر واقع شده اند.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرمانداری نیز با بیان اینکه ساماندهی متکدیان و کودکان خیابانی یک وظیفه بین سازمانی است و طبق قانون وظیفه شناسایی این کودکان با ارگانهای مختلفی همچون بهزیستی، نیروی انتظامی و شهرداری است، تاکید کرد: مردم، سازمانهای مردم نهاد و به ویژه اصحاب رسانه در این زمینه نقش تاثیرگذاری دارند.
او با تاکید بر اینکه معضل جدی دیگر در شهر حضور اتباع بیگانه جهت تکدی گری است اظهار داشت: تکدی گری توسط اتباع خارجی قابل قبول نیست و با اصول و قوانین ما سازگاری ندارد و به واسطه این جرم ممکن است از کشور طرد شوند.
محمد ایزدی با بیان اینکه در مورد کودکان کار و خیابان، جامعه باید از حس ترحم فاصله بگیرد و فقط ظاهر را نبیند، گفت: از مردم تقاضا داریم تا ضمن احترام به شانیت کودکان کار حتما با رعایت اخلاق به این موضوع توجه کنند هر مقدار کمک شما به آنها منجر به افزایش کودکان کار خواهد شد.