مدیرکل دفتر امور اجتماعی فرهنگی استانداری سمنان در آیین اختتامیه دومین جشنواره دوسالانه قصهگویی «نهال امید» استان سمنان در سالن آمفی تئاتر کتابخانه های عمومی استان سمنان گفت: برگزاری جشنوارهای این چنینی نشان دهنده توسعه کارکردهای اجتماعی و فرهنگی کتابخانههای عمومی و گذار از نقشهای سنتی آنها است.
مدیرکل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری سمنان با اشاره به اهمیت قصه در بهبود و تقویت مهارتهای کلامی و گفتاری و قوه تخیل کودکان، تاکید کرد: کاهش استرس و اضطراب در کودکان و نوجوانان یکی از مواردی است که در سایه قصهگویی میتوان به آن دست یافت.
وی با بیان اینکه قصه کمک میکند تا فرزندانمان را متناسب با آیین و سنت های فرهنگی، ملی و مذهبی، تربیت کنیم، افزود: برگزاری رویدادهایی از این دست میتواند در ترویج فرهنگ کتابخوانی و توجه والدین به کتاب و قصهگویی مؤثر باشد.
وی با اشاره به توسعه کارکردهای اجتماعی کتابخانههای عمومی، بیان کرد: نیازمند گذار از نقش سنتی کتابخانههای از شهر، استان و کشور هستیم، چراکه بخش مهمی از رویدادهای فرهنگی جامعه در ارتباط با کتاب است پس باید کتابخانههای عمومی را به سمت پاتوقهای فرهنگی و فرهنگسراها سوق دهیم تا کمک کنیم تا کتابخانهها از نقشهای سنتی خود فاصله بگیرند.
مرادی با قدردانی از برگزارکنندگان دومین دوسالانه قصه گویی نهال امید در سمنان گفت: برگزاری این جشنواره فرصت نوآوری، کشف استعدادها و رشد فرهنگی را به وجود میآورد که انجام آن در استان جای تشکر دارد.
دومین دوسالانه جشنواره قصهگویی «نهال امید» استان سمنان با انتخاب برگزیدگان، ۱۲ قصهگو را در بخشهای دیجیتال و صحنهای، پس از داوری و پایش اولیه به مرحله منطقهای معرفی کرد.