رییس دانشگاه کاشان از اعلام نام پژوهشگران دانشگاه جزو ۲ درصد دانشمندان بین‌المللی خبر داد.

عباس کتابی با بیان اینکه ۲۸ پژوهشگر (نزدیک به ۱۰ درصد) دانشگاه کاشان جزو لیست ۲ درصد دانشمندان بین‌المللی قرار دارند گفت: این پژوهشگران، استادان از رشته‌های مهندسی مکانیک، ریاضی، شیمی، مهندسی برق، فیزیک و سایر رشته‌های دانشگاه کاشان هستند.

او با اشاره به ۳۱۰ نفر عضو هیات علمی دانشگاه کاشان اظهار کرد: ۹ هزار و ۵۰۰ دانشجوی دختر و پسر در ۲۱۶ رشته گرایش دانشگاه کاشان به تحصیل اشتغال دارند.

به گفته او، دانشگاه کاشان دارای ۱۲ دانشکده چهار پژوهشکده، چهار پژوهشکده و چهار مرکز پژوهشی و تحقیقاتی است.

رییس دانشگاه کاشان همچنین تاکید کرد: دانشگاه کاشان در نظام‌های رتبه‌بندی بر پایه رتبه‌بندی جدید (هفته گذشته) تایمز، رتبه نخست را بین دانشگاه‌های جامع کشور کسب کرده است.

کتابی پذیرش ۳۷۰ نفر دانشجوی عراقی در این دانشگاه را یادآور شد و گفت: این دانشجویان از دی ماه امسال در دوره‌های کارشناسی ارشد و دکترا به تحصیل علم مشغول خواهند شد.

او متمرکز کردن هفت کتابخانه دانشگاه کاشان در کتابخانه مرکزی این دانشگاه را از دیگر فعالیت‌ها بیان و اضافه کرد: با این اقدام ۳۰۰ هزار جلد کتاب به کتابخانه مرکزی انتقال یافت که بزودی با نرم افزار جدید و مجموعه کتاب‌های تجمیع شده، افتتاح خواهد شد.
ایجاد کرسی‌های نظریه‌پردازی
به گفته او، کرسی‌های نظریه‌پردازی نیز که در دانشگاه کاشان فعال نبود با پیگیری‌ها و اقدام‌های انجام شده هم اکنون فعال و تاکنون هفت کرسی با حضور استادان و دانشجویان برگزار شده است.

رئیس دانشگاه کاشان راه‌اندازی دفتر مدیریت ارتباط با جامعه در معاونت پژوهشی وارتباطات علمی این دانشگاه را خبر داد و گفت: دفتر مدیریت ارتباط با صنعت نیز در این دانشگاه پیشتر فعال شده است.

کتابی فعال کردن هسته‌های علمی گردشگری در منطقه با حضور استادان برای تعامل با اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، ارتقای کیفی آزمایشگاه مرکزی دانشگاه از سطح فعال به سطح توانمندی، راه‌اندازی مدرسه اشتغال و عضویت دو عضو هیات علمی دانشگاه در شورای حفاظت از منابع آب کاشان را از دیگر اقدام‌های یک ساله گذشته دانشگاه کاشان برشمرد.
استقلال پارک علم و فناوری
او با تاکید بر اینکه استقلال پارک علم و فناوری دانشگاه کاشان نیز که از سال ۱۳۹۷ با مشارکت شهرک علمی تحقیقاتی اصفهان راه‌اندازی شد گفت: با استقلال پارک دانشگاه کاشان و احتساب دانشگاه‌های علوم پزشکی، این دانشگاه دوازدهمین دانشگاه کشور محسوب می‌شود که دارای پارک و علم و فناوری است.

به گفته او، با استقلال پارک علم و فناوری کاشان نه تنها شمار شرکت‌های دانش بنیان در این پارک به دو برابر افزایش یافت بلکه زمان رسیدگی به درخواست‌ها نیز از ۶۰ روز به ۶ روز کاهش یافت و در حقیقت در یک دهم زمان درخواست‌ها بررسی و رسیدگی می‌شود.

کتابی همچنین ایجاد صندوق پژوهش و فناوری منطقه کاشان از سوی دانشگاه در وزارت علوم، تحقیقات و فناوری پیگیری می‌شود که البته این صندوق در کنار پارک علم و فناوری ۲ ابزار و ساختار مهم برای توسعه شرکت‌های دانش بنیان و فعالیت‌های فناورانه و نوآورانه این منطقه بسیار موثر خواهد بود.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.