معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان سمنا گفت: ۸۰ درصد مراحل داشت و ۷۰ درصد مراحل برداشت در استان سمنان به صورت مکانیزاسیون انجام میشود و تلاش بر این است که ضریب مکانیزاسیون در کشاورزی استان بیش از این افزایش یابد.
وی با بیان اینکه با استفاده از فناوری روز میتوان عملیات کشاورزی را در زمان مقرر انجام داد، گفت: انجام به موقع عملیات کشاورزی با توجه به شرایط جوی به ویژه در مراحل کاشت و برداشت محصول از ضررهای عمده جلوگیری می کند و منجر به افزایش بهرهوری در این بخش میشود.
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان با تاکید بر ضرورت توسعه مکانیزاسیون در عرصه های کشاورزی گفت: اکنون ضریب مکانیزاسیون در بخش کشاورزی استان سمنان به ۲.۲۷ اسب بخار در هکتار افزایش یافته است.
وی یادآور شد: ضریب مکانیزاسیون کشاورزی در استان سمنان با خرید و تجهیزات و دستگاه ادوات کشاورزی در قالب تسهیلات از محلهای اعتباری مختلف دنبال میشود.
رضایی خاطرنشان کرد: با توجه به اهمیت تجهیز و نوسازی ناوگان ماشینهای کشاورزی و نقش موثر آن در ارتقای کمی و کیفی تولیدات کشاورزی و تامین امنیت غذایی، پرداخت تسهیلات مکانیزاسیون جزو اولویتهای اعتباری است.