سرپرست معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد و رئیس مرکز بهداشت چهارمحال و بختیاری، از اختصاص پنج هزار و ۷۰۰ دز واکسن آنفلوانزا به این استان خبر داد.

سرپرست معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد و رئیس مرکز بهداشت چهارمحال و بختیاری، از اختصاص ۵۷۰۰ دز واکسن آنفلوانزا به این استان خبر داد و گفت: تاکنون دو هزار و ۷۲۸ دز آن ترزیق و مابقی در انتظار مراجعه گروه‌های هدف می‌باشد.

دکتر علی احمدی افزود: تب ۳۸.۵، سردرد و بدن درد، بی حالی، کوفتگی از علایم بارز آنفلوانزا است.


بیشتر بخوانید


وی ادامه داد: دوره نهفتگی این بیماری یک تا پنج روز و درمان آن پنج تا هفت روز به طول می‌انجامد.

دکتر احمدی، انتقال از طریق تماس مستقیم با فرد مبتلا و از طریق استنشاق ذرات تنفسی آلوده به ویروس را از راه‌های انتقال آنفلوانزا عنوان کرد.

وی با بیان اینکه علائم آنفلوانزا و کرونا مشابه هستند افزود: با توجه به راه‌ها انتقال مشابه با رعایت بهداشت فردی و خود مراقبتی می‌توان از ابتلا به هر دو بیماری پیشگیری کرد.

رئیس مرکز بهداشت چهارمحال و بختیاری با توصیه به رعایت اصول بهداشتی از جمله استفاده از ماسک، شستشوی مرتب دست‌ها با آب و صابون، قرنطینه و جداسازی افراد مبتلا متذکر شد، در افراد دارای ضعف سیستم ایمنی و بیماری‌های زمینه‌ای در صورت عدم درمان به موقع آنفلوانزا می‌تواند کشنده باشد.

به گفته وی، تاکنون ۱۵۳ مورد قطعی ابتلا به آنفلوانزا در استان به ثبت رسیده است و سویه‌های آنفلوانزا در استان شناسایی و در حال رصد ازمایشگاهی است.

دکتر احمدی با بیان اینکه در حال حاضر در پیک شیوع آنفلوانزا قرار گرفته ایم درخصوص برنامه تعطیلی مدارس اظهار داشت: در صورت بروز بیماری آنفلوانزا در ۱۵ درصد از دانش آموزان یا دانشجویان یک کلاس یا دو کلاس در یک مدرسه یا دانشکده طی سه روز متوالی، تعطیلی کلاس و مدرسه در دستور کار ستاد شهرستانی قرار خواهد گرفت.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.