حجت الاسلام والمسلمین حسن علیدادی سلیمانی، نماینده ولی فقیه دراستان و امام جمعه کرمان دردیدار مدیر کل و جمعی از معاونین بیمه سلامت استان کرمان گفت: بیمه سلامت و سایر بیمهها نیاز به شناسایی و ارائه اطلاعات بیشتر به بیمه شدگان دارد.
او با اشاره به اینکه تعدادی از بیمه شدگان اطلاعات دقیق و کاملی ازبیمه و فرمولهای آن ندارند افزود: نیاز است که بیمهها ازجمله بیمه سلامت از طریق اصحاب رسانه، مطبوعات، صداوسیما و جلسات توجیهی دانش، آگاهیها و اطلاعات لازم را به بیمه شدگان دهند.
امام جمعه کرمان تصریح کرد: مردم و جامعه بیمه شده دانش لازم را درمورد بیمهها ندارند و این افزایش دانش را بایستی بیمهها به مردم ارائه دهند.
نماینده ولی فقیه دراستان خدمات سازمان بیمه سلامت کرمان به مردم را ارزشمند و بزرگ دانست و گفت: خدمت به خلق خدا بانیت خالص کار مهمی است که درآیات و روایات نیز به آن تاکید شده است و ان شاءالله بیمه سلامت پیشتاز باشد و بیمههای دیگر از این بیمه الگو بگیرند.
مدیر کل بیمه سلامت استان کرمان نیزدراین دیدار گفت: بیش از یک میلیون و ۸۰۰ هزار بیمه شده تحت حمایت بیمه سلامت استان کرمان هستند.
محمد جعفری بابیان اینکه هرفرد که هیچ بیمهای نداشته باشد میتواند تحت پوشش بیمه سلامت قرار گیرد افزود: ۶۰درصد جمعیت استان تحت پوشش بیمه سلامت هستند.
او بیان کرد: علاوه بر ورود بیمه سلامت به بخش درمان ناباروری و تقبل هزینههای سنگین این بیماری، پذیرفتن هزینههای درمان اعتیاد، رایگان بودن هزینههای بستری مددجویان نهادهای حمایتی، پوشش هزینههای توانبخشی توانخواهان بهزیستی، اجرای طرح بیمه خانوارها در نقاط کم برخوردار و حاشیه شهر و افزایش چتر پوششی افراد تحت حمایت از جمله اقدامات امیدآفرین در جامعه است.
مدیر کل بیمه سلامت استان کرمان با اشاره به اینکه خیلی از طرحها براساس نسخه نویسی الکترونیکی جلو میرود و پزشکان هم دراین مسیر هستند تصریح کرد: بستر نسخه نویسی الکترونیک مبنایی برای دیگر تحولات در حوزه سلامت شده که میتوان به کنترل و مدیریت تجویز دارو، حل مشکلات دستخط پزشکان و برخی مشکلاتی نظیر آن با اجرایی شدن نسخه نویسی الکترونیک اشاره کرد.
او گفت: ۱۲۰ پزشک خانواده در سراسر استان کرمان برای جمعیت ۲۰۰ هزار نفری بیمه همگانی رایگان شهری در نظر گرفته شده است.
جعفری اظهار کرد: حذف ارز ترجیحی دارو یکی از مزایایی که برای حوزه سلامت داشت اختصاص بخشی از بودجه این بخش به اقلام دارویی تحت پوشش بیمه بود که بدون اینکه بیمار، داروخانه و موسسات درمانی متوجه شوند این مسئله در نسخه الکترونیک وارد شده است.
او با اشاره به افزایش جمعیت سالمندی و توجه به جوانی جمعیت و مسئله فرزندآوری زوجهای نابارور گفت:۹۰ درصد هزینههای درمان زوجهای نابارور در مراکز دولتی و غیردولتی تحت پوشش بیمه قرار گرفته است.
جعفری با بیان اینکه بیش از ۳۰ هزار زوج نابارور در استان کرمان وجود دارد تصریح کرد: تشخیص و درمان ناباروری جزو درمانهای گران قیمت محسوب میشود که طبق آمارهای موجود با اعمال شیوههای درمانی حدود ۴۰ درصد زوجهای نابارور درمان میشوند.
او گفت: در سامانه نشان در بیمه سلامت مادران باردار، دارای نشان شده و هر جای کشور که باشند میتوانند خدمات مورد نیاز خود را بدون دردسر دریافت کنند.
او از نشانه دار شدن کدملی بیماران صعب العلاج در سامانه الکترونیکی بیمه خبر داد و افزود: این بیماران برای دریافت دارو و خدمات تشخیصی درمانی لازم میتوانند از بسته پوششی کاملتر بیمه بهرهمند شوند.