۲۱ هزار تن گوشت مرغ در راه است

پیش بینی می‌شود ۲۱ هزار و ۲۴۰ تن گوشت مزغ در مازندران تولید و به بازار مصرف عرضه شود.

مسعود احمدی حاجی معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی مازندران با اشاره به جوجه ریزی ۱۱ میلیون و ۹۴۴ هزار و ۶۵۰ قطعه‌ای در مزارع مرغ گوشتی و جوجه ریزی ۱۳۸ هزار و ۸۷۰ قطعه‌ای در مزارع مرغ مادر گوشتی استان در مهرماه امسال، گفت: پیش بینی می‌شود با این تعداد جوجه ریزی، ۲۱ هزار و ۹۹۰ تن گوشت سفید تولید و به بازار مصرف عرضه شود.

او افزود: ۲ میلیون و ۸۲۲ هزار و ۶۲۵ قطعه از جوجه ریزی‌های انجام شده در مهر ماه امسال از نژاد آپلاس، ۲ میلیون و ۲۰۸ هزار و ۹۳۰ قطعه از نژاد آرین، ۵ میلیون و ۱۷۷ هزار و ۶۳۵ قطعه از نژاد راس و یک میلیون و ۷۳۵ هزار و ۴۶۰ قطعه از نژاد کاب بود.

معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی مازندران، کارخانجات جوجه کشی، مزارع پرورش مرغ مادر و تولید جوجه یک روزه را یکی از حلقه‌های اصلی صنعت طیور در استان دانست.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.