متخصص نغذیه و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: مصرف  ویتامین ای، ویتامین سی و انواع  مغز‌ها  برای کاهش اثر سوء آلودگی هوا موثر است.

گلبان سهراب گفت: در حال حاضر بررسی ها نشان می دهند که تغذیه سالم و مصرف مواد لبنی مانند شیر برای کاهش اثر منفی ذرات معلق و بروز آلودگی هوا موثر است.

به گفته وی مصرف دمنوش گیاهی مانند چای سبز با زنجبیل و پونه، آویشن،  دم نوش ترکیب چای سبز با زعفران و دارچین برای کاهش اثرات منفی الودگی هوا در بین افراد و حتی دانش آموزان موثر است. مصرف مایعات و به خصوص سوپ حاوی سبزی یا آش مملو از سبزی جهت کاهش عوارض آلودگی هوا توصیه می شود.

او ادامه داد: در هنگام وقوع وارونگی هوا که منجر به بروز آلودگی و افزایش ذرات معلق موجود در هوا می شود، افراد و به خصوص دانش آموزان برای مقابله با اثرات منفی آلودگی هوا مصرف غذاهای فست فود و فرآوری شده را کم کنند.

سهراب افزود: مطالعات نشان می دهند که مواد غذایی حاوی آنتی اکسیدان ها مانند سبزی، میوه، فلفل دلمه ای، کلم، کدو حلوایی و لبو برای کاهش عوارض آلودگی هوا موثر هستند.

او گفت: برای کاهش عوارض آلودگی هوا از مصرف غذای فرآوری شده مانند قفست فود و غیره، همچنین مواد غذایی حاوی روغن جامد پرهیز شود . مصرف  ویتامین ای، ویتامین سی و انواع  مغزها  برای کاهش اثر سوء آلودگی هوا موثر است.

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۴:۵۵ ۲۳ آبان ۱۴۰۱
دمنوش به دانه وپونه وبارهنگ وقدری نبات برای سرفه های خشک عالی است
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۰:۱۵ ۲۳ آبان ۱۴۰۱
متاسفم.
آخرین اخبار