اردشیر شهرکی با بیان اینکه ۴۰ هکتار از سطح باغات سیستان و بلوچستان به کشت خربزه درختی اختصاص دارد،گفت: پاپایا به علت طعم ملایم و مطبوع که شبیه به مزه طالبی گرمک با عطر مخصوص به خود و همچنین به دلیل سهولت کاشت و زود به میوه نشستن و میوه دهی در سراسر سال مورد توجه است.
وی ادامه داد: هر درخت پاپایا که در تمام فصول سال دارای گل و میوه است، سالانه یکهزار کیلوگرم محصول تولید میکند.
مدیرباغبانی سازمان جهادکشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: پیشبینی میشود تا پایان سال بیشاز ۶۰۰ تن از این محصول برداشت شود.
وی افزود: ساکنان محلی منطقه از این میوه به دلیل خواص درمانی آن، در درمان بیماریهای گوارشی، قلبی، عروقی و سرطان روده استفاده میکنند.
شهرکی با اشاره به اهمیت کشت محصولات گرمسیری در سیستان و بلوچستان گفت: این استان با دارا بودن شرایط آب و هوایی تقریبا استوایی، گرم و مرطوب، خاستگاه تولید متنوعترین میوههای گرمسیری در کشور است و حتی در تولید برخی میوهها در ایران بیرقیب محسوب میشود و طرفیتی بیبدیل برای ارز آوری دارد.