جلال اسکندری کارشناس بهداشت محیط استان کرمانشاه با بیان اینکه این سبزی کاریها در حاشیه رودخانه قره سو در درود فرامان شناسایی شده است گفت : آبیاری سبزیها با آبهای نامتعارف انجام شده است.
وی بیان کرد: این منطقه به طور معمول سبزی خورشتی میکارند و در بحث سبزی خوردن که به صورت خام خوری است مشکلی از نظر آلودگی نداریم.
کارشناس بهداشت محیط استان کرمانشاه گفت: سبزیهای آلوده میتواند باعث بیماریهای رودهای و انگلی شود بنابراین لازم است در هنگام شستشو نکات بهداشتی را رعایت کنیم.
اسکندری با اشاره به سه مرحله شستشو سبزی بیان داشت: در مرحله اول باید گل زدایی انجام شود مرحله دوم باید با مایع ظرفشویی به ازای هر لیتر سه قطره برای انگل زدایی استفاده کرد و در مرحله سوم از محلولهای ضدعفونی کننده میوه و سبزی مانند پرکلرین استفاده کرد.
وی اظهار داشت: استفاده از سرکه نمک جوش شیرین برای شستشوی سبزی تاثیری در انگل زدایی و رفع آلودگی ندارد .