مدیر صنایع تبدیلی جهاد کشاورزی استان گفت : اکنون در استان ۲ هزار و ۲۰۰ کیلوگرم زعفران در قالب ۴۲۰۰ هکتار تولید می‌شود.

سعید کریمی مدیر صنایع تبدیلی جهاد کشاورزی استان کرمانشاه با بیان اینکه ظرفیت بسته‌بندی ۵ تُن زعفران در واحد‌های صنایع تبدیلی استان وجود دارد، گفت : ۵ واحد بسته‌بندی در استان فعال است.

وی گفت: هم اکنون در استان ۲ هزار و ۲۰۰ کیلوگرم زعفران در قالب ۴۲۰۰ هکتار تولید می‌شود، اما ظرفیت بسته‌بندی بیشتری در استان فراهم است.

مدیر صنایع تبدیلی جهاد کشاورزی استان کرمانشاه افزود: یکی از واحد‌های بسته‌بندی با ابتکار و ایده در بسته‌بندی موفق به صادرات این محصول به کشور فرانسه شده است.

وی گفت: در این واحد بسته‌بندی، زعفران با کیفیت استان در بسته‌های کادویی و سوغاتی در فروشگاه‌های بزرگ در سراسر کشور عرضه می‌شود و مورد استقبال خوبی قرار گرفته است.

وی گفت: در تلاشیم تا در این واحد خط تولید قرص زعفران، اسپری زعفران، نوشیدنی زعفران نیز راه‌اندازی شود.

کریمی بیان کرد: اولین زادگاه زعفران در استان کرمانشاه در روستایی به همین نام بوده است که بعد‌ها توسط شهر‌های دیگر به آن مناطق انتقال داده شده به همین منظور زعفران این استان از مرغوبیت و عیار بالایی برخوردار است و صادرات آن ارز آوری خوبی برای استان دارد.

وی ادامه داد: تامین نقدینگی یکی از مشکلات واحد‌های صنایع تبدیلی زعفران است هر واحد معمولی با ظرفیت ۵ کیلوگرم به ۲ میلیارد تومان سرمایه در گردش نیاز دارد .

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.