شبکه راشاتودی اعلام کرد با وجود تحریم‌های غرب، روسیه به بزرگترین تامین کننده نفت هند بدل شده است.

شبکه راشاتودی در گزارشی اعلام کرد با وجود تحریم‌های غرب، روسیه به بزرگترین تامین کننده نفت هند بدل شده است.

روسیه در ماه اکتبر به بزرگترین تامین کننده نفت هند بدل شد. این میزان ۲۲ درصد از کل صادرات نفت روسیه را شامل می‌شود. یک مقام هندی در مصاحبه با سی ان ان درباره این موضوع مصاحبه کرده است.

هاردیپ سینگ پوری، وزیر پتروشیمی و گاز طبیعی هند گفت: ما هم اکنون شاهد حضور شمار زیادی از افراد در جایگاه‌های عرضه سوخت هستیم. باید سوخت آن‌ها تامین شود. ما احساس فشار نمی‌کنیم. دولت مودی احساس فشار نمی‌کند. ما پویا‌ترین اقتصاد را در جهان داریم.

مجری راشاتودی گفت: آمریکا بار‌ها در دیدار‌های دو جانبه بر هند فشار آورد تا این کشور را به اردوگاه کشور‌های مخالف روسیه بکشاند. در ماه ژوئن نماینده دولت آمریکا در بخش انرژی در سفرش به دهلی نو تلاش کرد هند خرید نفت خود را از روسیه محدود کند. با وجود این، مقامات هند اعلام کرده اند به خاطر توسعه کشور خود باید از روسیه نفت بخرند. هند در آستانه تبدیل شدن به سومین اقتصاد بزرگ جهان است. این کشور از رشد اقتصادی سریعی برخوردار است. هند جایگاه انگلیس را در اقتصاد جهان گرفته است. هند هم اکنون در جایگاه پنچم اقتصاد جهان قرار دارد. هند پس از چین دومین مشتری نفت روسیه است. این در حالیست که تحریم‌های غرب ضد نفت روسیه همچنان ادامه دارد.

راشا تودی در گفتگو با تحسین پوناوالا تحلیلگر مسائل سیاسی از دهلی نو از وی پرسید، نظر شما درباره مصاحبه اخیر هاردیپ سینگ پوری با سی ان ان چیست؟ به نظر می‌رسد اظهارات وی مواضع هند درباره تامین انرژی از روسیه را به خوبی نشان می‌دهد؟

پوناوالا گفت: به نظرم هند یک موضع مستقل دارد. هند همیشه موضع مستقلی داشته است. هند در سال ۱۹۴۷ به کشوری مستقل بدل شد. هند باید هر آنچه را که به نفعش است دنبال کند. بسیاری از مردم هند به انرژی نیاز دارند و ما باید به آن‌ها توجه کنیم. روسیه به منزله یک دوست برای ما بوده است. این کشور از مدت‌ها پیش دوست هند بوده است. ما به سخنان ریاکارانه که از طرف غرب می‌شنویم توجهی نمی‌کنیم. ما ۱.۴ میلیارد نفر جمعیت داریم. ما نمی‌توانیم آن‌ها را رها کنیم. ما باید نیاز‌های انرژی آن‌ها را تامین کنیم. ما باید امنیت انرژی آن‌ها را تامین کنیم. غرب نمی‌خواهد ما با ایران روابط تجاری داشته باشیم. اما ما هیچ مشکلی با ایران نداریم. غرب می‌خواهد ما با ونزوئلا روابط تجاری نداشته باشیم، اما ما هیچ مشکلی با این کشور نداریم. حالا غرب می‌گوید ما نباید از روسیه انرژی خریداری کنیم. اما باید بگویم کشور من از هر کشوری که امنیت انرژی آن را تامین کند، نفت خریداری می‌کند. دوم اینکه اجازه بدهید بسیار شفاف باشیم. من از حزب مخالف دولت هند هستم. اما نخست وزیر ما به روسیه و اوکراین گفته است که خواهان پایان جنگ است. اما نیاز‌های انرژی هند در مرحله نخست اولویت است. ما به زودی به سومین اقتصاد بزرگ جهان بدل می‌شویم. به نظرم وظیفه نخست وزیر تامین انرژی مردم است.

مجری شبکه از وی پرسید: نظر شما درباره گروه بریکس چیست؟ شما شاهد آن هستید که کشور‌های گروه هفت بخش انرژی روسیه را تحریم کرده اند، اما با این وجود شاهد افزایش تورم و اعتراضات در کشور‌های خود هستند. شما شاهد آن هستید که ولادیمیر پوتین گفته است شاهد بزرگترین تغییرات از زمان جنگ جهانی دوم خواهیم بود. به نظر می‌رسد کشور‌های عضو بریکس به کشور‌های غربی در تحریم روسیه ملحق نشده اند. چرا بریکس به تحریم‌های غرب ضد روسیه ملحق نشده است؟

پوناوالا پاسخ داد: به نظرم باید از منظر هر کدام از کشور‌های عضو بریکس به این موضوع نگاه کنیم. هر کدام از این کشور‌ها در راستای منافع خود و تامین انرژی خود عمل می‌کنند. آن‌ها بر اساس نیاز‌های مردم خود از کشور‌های مختلف نفت خریداری می‌کنند تا امنیت انرژی خود را تامین کنند. هند یک جایگاه جغرافیایی ویژه دارد. کشور‌های مختلف با هم رقابت دارند. دوم اینکه باید بگویم مصرف نفت هند بسیار بیشتر از مصرف اتحادیه اروپا است. روابط هند و روسیه تاریخی است. هند همزمان با داشتن روابط با غرب می‌تواند در جهت توسعه خود با روسیه هم رابطه داشته باشد. به نظرم هیچ تناقضی در این روابط وجود ندارد.

مجری پرسید: پیش بینی می‌شود در سال ۲۰۳۰ هند به سومین اقتصاد بزرگ جهان بدل شود. این برای آینده هند به چه معناست؟ آیا هند می‌تواند به کشور اول اقتصاد جهان بدل شود؟

پوناوالا گفت: به نظرم هند در راه رسیدن به روز‌های خوب است. ما شاهد تماس تلفنی بین نخست وزیر هند با رئیس جمهور پوتین بودیم. ما شاهد روابط دیپلماتیک مثبت بین هند و روسیه هستیم. ما به کشور‌هایی که به خاطر جنگ اوکراین با کمبود غله روبرو شده اند گندم صادر کرده ایم. هند بهترین کار را انجام می‌دهد. از زمانی که هند در سال ۱۹۴۷ مستقل شد این کشور در نیرو‌های حافظ صلح سازمان ملل مشارکت کرد. اگر هند اقتصاد سوم جهان شود باید مسئوولیت پذیری بیشتری داشته باشد. آنگاه باید انتخاب‌های بیشتری انجام دهد. انتخاب‌های هند در حمایت از زندگی، دموکراسی و صلح خواهد بود.

برچسب ها: روسیه ، هند
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۱۲:۰۶ ۱۲ آبان ۱۴۰۱
هند از قدیم از مشتریان سنتی نفت ایران بوده است که غرب با تحریم و شرق با سیاست بازی این مشتری را از دست ایران درآورده اند . فقط سر ما بی کلاه مانده است .
آخرین اخبار