کنار خیابان میایستند؛ با دستانی باز و کاغذی که پست سرشان با چسب روی دیوار چسبانده و نوشته اند: «آغوش رایگان»! آغوشی که قرار است به قول خودشان برای ملت ایران باشد؛ آن هم «رایگان».
اما حالا آن روی سکه هم مشخص شده است که این آغوش آنقدر هم رایگان رایگان نبوده و قیمتش برداشتن یک گوشی تلفن همراه بوده است!
بیشتربخوانید
مالباخته اول که پسر جوانی است برای شکایت از سرقت گوشی به پلیس مراجعه کرده است؛ از جو زدگی خودش میگوید و جریان سرقت تلفن همراه خود را شرح میدهد:دو دختر کنار خیابان بودند، روی یک کاغذ نوشته بودند آغوش رایگان.
پسر جوان دیگری هم به عنوان مالباخته دوم برای شکایت به مقر پلیس آمده، میگوید شیطنت کردم و ادامه میدهد: داشتیم راه میرفتیم... کنار خیابان چند تا دختر دستهایشان را باز کرده بودند، یک برگه هم پشت سرشان زده و نوشته بودند: آغوش رایگان.
مالباخته اولی ادامه میدهد: جوگیر شدم. رفتم جلو... و بعد از رد شدن از آنجا متوجه شدم گوشی ام نیست؛ متاسفانه بعد برگشتن به آنجاکه دختران بودند دیدم خبری از آنها نیست، هیچ کسی نبود... فکر نمیکردم این جوری سرم کلاه برود؛ باورم نمیشود.
مالباخته دوم هم میگوید: برای شیطنت جلو رفتم ... بعد چند دقیقه که رفتم دیدم کهای بابا گوشی ام نیست! برگشتم. پشت سرم را نگاه کردم و دیدم [ دختران] نبودند، گوشی را زده بودند.
این مطالب، گفتههای مالباختگانی است که در پی یک «آغوش رایگان» گوشی تلفن همراه شان به سرقت رفته است.
در پی سرقت تلفن همراه به روش و ترفند جدید آغوش رایگان، مرکز اطلاع رسانی پلیس پایتخت اعلام کرد: کسانی که به این شیوه از آنان سرقت شده است به اداره ۱۸ پلیس آگاهی در خیابان وحدت اسلامی مراجعه کنند.
منبع: فارس
اگر شخص آغوش باز بیماری مسری، ایدز، و ... داشت چه کسی پاسخگوی شیوع بیماری در میان مردم خواهد بود؟