حجت الاسلام ابراهیم حمیدی در دیدار رییس مرکز وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضاییه با اشاره به اینکه این مرکز بر اساس یک نیاز و ضرورت در کشور راه اندازی شده است، گفت: در بسیاری از کارها و سیاستهای ملی و قوه قضاییه در کشور احساس میشد بال دوم فرشته عدالت که وکلا و کارشناسان هستند باید در کنار دستگاه قضایی و از خود قوه قضاییه باشند تا کارها هماهنگتر پیش رود و از این رو کانون وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضاییه شکل گرفت.
او بیان کرد: در کانون وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضاییه همه اجزا باید انقلابی بمانند و انقلابی عمل کنند تا هدف اصلی حاصل شود و کار مهم نظارت بر انقلابی ماندن همه مجموعه ها است.
نماینده عالی قوه قضاییه در استان کرمان با اشاره به اینکه باید افراد انقلابی را جذب کرده و پرورش دهیم، تاکید کرد: یکی از سیاستها و رسالتهای مجموعه کانون وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضاییه این است که افراد انقلابی را جذب کرده و پرروش دهد.
او با اشاره به اینکه کار وکیل حضور در پرونده و دفاع از حق افرادی است که به تنهایی نمیتوانند از حق خود دفاع کنند، بیان داشت: هرچه بتوانیم افرادی که واقعا نیازمند هستند و توان پرداخت حق الوکاله را ندارند بیشتر تحت پوشش قرار دهیم نتیجه انقلابی بودن و انقلابی اندیشیدن این نهاد بهتر محقق میشود که این اقدام در دستور کار کانون وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضاییه است و باید به صورت پررنگ تری دنبال شود.
رییس کل دادگستری استان کرمان تصریح کرد: آموزش به مردم و اقشار مختلف نیز موضوع مهمی است و طرح هر مسجد یک حقوقدان یکی از اقدامات بسیار خوبی این حوزه است که باید گسترش یابد.
او بیان کرد: نواختن زنگ حقوق در مدارس و ارائه آموزشهای لازم در دانشگاهها در توسعه آگاهیهای حقوقی نیز باید مورد توجه کانون وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضاییه قرار گیرد.
حجت الاسلام حمیدی بر توسعه آموزشهای حقوقی و قضایی در بین بازاریان، روحانیون، مبلغان و... نیز تاکید کرد و گفت: کانون وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضاییه برای احقاق حق مردم تلاش میکند و نگاه به عنوان کسب و کار به این مجموعه اجحاف به این حوزه است.
او یادآور شد: در قوه قضاییه از برنامههای کانون وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضاییه حمایت میکنیم؛ زیرا صیانت و حفاظت از مجموعه شما صیانت و حفاظت از قوه قضاییه است.
حسن عبدلیان پور رییس مرکز وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضاییه نیز گفت: مرکز وکلا و کارشناسان رسمی مشاوران خانواده قوه قضاییه با دارا بودن نزدیک به ۸۰ هزار عضو از نهادهای ارزشمندی است که پس از پیروزی انقلاب اسلامی ایران شکل گرفته است.
او افزود: انتظار میرود که مرکز وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضاییه به عنوان نهادی انقلابی کارکرد متفاوتی داشته باشد.
عبدلیان پور تصریح کرد: دسترسی آسان و راحت خدمات حقوقی و کارشناسی برای آحاد مردم و حفظ و احیای حقوق عامه، ۲ کارکرد مهم مرکز وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضاییه است.
او با اشاره به افزایش تعداد پذیرفته شدگان وکالت، افزود: با تشکیل دادگاههای تخصصی، وکالت تخصصی در ۷ حوزه به ویژه دعاوی جدید را تعریف کرده ایم و به زودی نخستین گواهینامههای این دورهها صادر میشود.
رییس مرکز وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضاییه با اشاره به پیش بینیهای انجام شده برای ۳ پایه شدن وکالت در ۳ سطح پایه اول، پایه دوم و پایه سوم، بیان داشت: در حوزه حقوق عامه موضوع وکالت در مساجد را در کشور به صورت جدی کلید زده ایم.
او با اشاره به این مطلب که سامانه ۱۲۹ مورد تاکید ریاست قوه قضاییه بوده و در استان کرمان از یک سال قبل راه اندازی شده است، تاکید کرد: این سامانه در حال حاضر در ۲۰ استان کشور فعال است.
عبدلیان پور با بیان اینکه استان کرمان در حوزه زیرساختها از جمله ساختمان در وضعیت خوبی قرار دارد، بیان کرد: نواختن زنگ حقوق در مدارس از تهران آغاز شده و وکلا با حضور در مدارس متناسب با سن دانش آموزان، آموزشهای حقوقی لازم را به این افراد ارائه میکنند.
در این آیین، ابلاغ سرپرست کمیسیون ورزشی مرکز وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضاییه کشور به عباس هادی زاده اهدا شد.