مدیر گروه پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: تاکنون هفت هزار دُز واکسن آنفلوانزا به گروه‌های هدف در مناطق زیر پوشش این دانشگاه در خراسان رضوی تزریق شده است.

ناصر امینی مدیر گروه پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: از روز‌های ابتدایی فصل پاییز و آغاز پاندمی آنفلوانزا تاکنون هزار و ۱۸۸ بیمار با سندروم شدید تنفسی در بیمارستان‌های حوزه زیر پوشش این دانشگاه بستری شده‌اند و از مجموع نمونه‌گیری‌های انجام شده در ۴۰ روز اخیر، تست آنفلوانزای ۳۲۰ نفر مثبت بوده است.

او افزود: آنفلوانزا یک بیماری عفونی حاد ویروسی است که به راحتی از فردی به فرد دیگر منتقل می‌شود، این ویروس در کل دنیا در گردش است و به راحتی هر فردی را در هر گروه سنی مبتلا می‌کند.

مدیر گروه پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های دانشگاه علوم پزشکی مشهد ادامه داد: ما در کنار استفاده از ماسک و شست‌وشوی دست‌ها با آب و صابون، واکسن‌ها را به عنوان بهترین موارد دفاعی در برابر بیماری‌های ویروسی دانسته و توصیه می‌کنیم که افراد تزریق واکسن آنفلوانزا را به عنوان بهترین و مؤثرترین راه پیشگیری از عوارض و خطرات ناشی از این بیماری مد نظر داشته باشند.

امینی بیان کرد: گروه‌های پرخطر و در معرض آسیب در برابر بیماری آنفلوانزا کودکان کمتر از پنج سال، افراد بالای ۶۵ سال، بیماران مزمن قلبی و ریوی، کبدی و کلیوی و زنان باردار هستند و این بیماری در کودکان می‌تواند با علائم گوارشی، تهوع و استفراغ نیز همراه باشد.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.