آقای لعلی در مراسم افتتاح و کلنگزنی پروژههای زیستمحیطی فولاد ظفر بناب با بیان اینکه نام و آوازه بناب در سایه تلاش فعالان تولید و صنعت در سطح دنیا میدرخشد اظهار کرد: امروز بناب به یک قطب صنعتی در منطقه تبدیل شده است.
وی افزود: سالانه بیش از ۲۵۰ هزار تن محصولات غیرنفتی از این شهرستان تولید و به کشورهای دنیا صادر میشود.
فرماندار بناب در ادامه ضمن قدردانی از تلاش تولیدکنندگان و صاحبان صنایع تصریح کرد: خوشبختانه مجموعه فولاد ظفر پیشرو در عرصه صنعت بوده و با استفاده از تکنولوژیهای روز دنیا باعث افزایش بهرهوری و راندمان تولید شده است.
برای اجرای تصفیهخانه فاضلاب فولاد ظفر بناب بالغ بر ۳۰ میلیارد ریال هزینه صرف شده و این تصفیهخانه در زمینی به مساحت ۵۷۵ متر مربع با ظرفیت حجمی ۲۰۰ متر مکعب در روز طبق آخرین متدهای روز دنیا طراحی و احداث شده است.
این پروژه در راستای کاهش آلایندگی خطوط ذوب فولاد سپند صنعت کاوه که نقش بسزایی در حفظ سلامت ساکنین دارد، در زمینی به مساحت یکهزار و ۲۰۰ متر مربع کلنگزنی شد که جهت تکمیل این پروژه که نقش اساسی در کاهش غبار محیطی و غلظت خروجی دود ناشی از ذوب ضایعات فولادی و آهن اسفنجی خواهد داشت بالغ بر ۶۵۰ میلیارد ریال هزینه خواهد شد.
مجتمع فولاد ظفر بناب در سال ۱۳۸۶ در زمینی به مساحت ۳۰۰ هزار متر مربع و با ظرفیت اسمی ۲۰۰ هزار تن در سال راهاندازی شد و هم اکنون با ظرفیت اسمی ۷۰۰ هزار تن در سال از جمله بزرگترین تولیدکنندگان مقاطع فولادی در شمالغرب کشور است که محصولات تولیدی آن علاوه بر تامین نیاز منطقه به ۱۷ کشور دنیا نیز صادر میشود.