رئیس بیمارستان فارابی کرمانشاه از راه اندازی مگا "آی. سی. یو" غرب کشور در بیمارستان فارابی کرمانشاه خبر داد.

سارا حجتی تبار رئیس بیمارستان فارابی کرمانشاه در نشست خبری امروز (۱۴ آبان) با اشاره به راه اندازی بیمارستان فارابی کرمانشاه از سال ۱۳۶۰، گفت : این بیمارستان در سال‌های ابتدای فعالیت خود فقط پذیرای بیماران روانپزشکی بود، اما پس از چندسال پذیرش بیماران مغز و اعصاب هم به فعالیت‌های آن اضافه شده است.

وی افزود: در حال حاضر این بیمارستان مرکز اصلی پذیرش بیماران روانپزشکی و مغز و اعصاب در استان و حتی غرب کشور محسوب می‌شود.

وی ظرفیت فعال بیمارستان را ۲۵۷ تخت اعلام کرد و افزود: در حال حاضر ۱۷۴ بیمار در این بیمارستان بستری هستند.

حجتی تبار در تشریح بخش‌های مختلف این بیمارستان، با اشاره به وجود پنج بخش روانپزشکی زنان و مردان گفت: در این دو بخش بیماران روانپریش و غیرروانپریش بصورت جداگانه نگهداری می‌شوند.

رئیس بیمارستان فارابی کرمانشاه گفت: همچنین اورژانس بیمارستان نیز با ۱۸ تخت در دو بخش اورژانس روانپزشکی و مغز و اعصاب فعال است.

حجتی تبار افزود: در این بیمارستان بخش‌های درمان سوءمصرف مواد مخدر و نیز درمان بیماران سکته حاد مغزی فعال است و به بیماران خدمات رسانی دارد.

رئیس بیمارستان فارابی کرمانشاه تصریح کرد: بخش جدیدی که تازه فعالیت خود را آغاز کرده، بخش مانیتورینگ مداوم نوار مغزی است که اولین بخش در غرب کشور محسوب شده و در زمینه درمان و تشخیص اختلالات صرع و تشنج نقش دارد. این بخش بین المللی بوده و به زودی از کشور‌های همسایه هم پذیرش بیمار خواهیم داشت.

حجتی تبار به ارائه خدمات پاراکلینیک در بیمارستان فارابی هم اشاره کرد و افزود: خدمات خوبی در این زمینه در بیمارستان ارائه می‌شود، طوری که از بیمارستان‌های دیگر هم بیماران به اینجا ارجاع می‌شوند.

وی افزود: دستگاه‌های ام. آر. آی، سی تی اسکن، سونوگرافی، اکوکاردیوگرافی، واحد نوار عصب و نوار عضله، رادیولوژی و آزمایشگاه و ... دربیمارستان فعال است و خدمات ارائه می‌دهند.

رئیس بیمارستان فارابی کرمانشاه با اشاره به فعالیت کلینیک تخصصی و فوق تخصصی این بیمارستان گفت: در این کلینیک که به زودی نام آن به کلینیک "مهر" تغییر پیدا خواهد کرد، خدمات روانپزشکی، مغز و اعصاب، فلوشیپ صرع و تشنج، عفونی، قلب و طب فیزیکی ارائه می‌شود. واحد روانشناسی و مشاوره و روانسنجی هم در این کلینیک با تعرفه دولتی فعال است.

حجتی تبار گفت: به زودی تخصص‌های زنان، اطفال، توانبخشی و دندانپزشکی هم در این کلینیک فعال می‌شود.

رئیس بیمارستان فارابی کرمانشاه خاطرنشان کرد: مراکز تحقیقاتی خوبی از جمله مرکز تحقیقات اختلالات خواب و علوم رفتاری و سوءمصرف مواد هم در بیمارستان فعال هستند.

حجتی پور از مراجعه بیش از هشت هزار بیمار به بیمارستان فارابی در شش ماهه ابتدای سال خبر داد و افزود: از این تعداد ۳۵۰۰ نفر بیمار مشکوک به کرونا به اورژانس بیمارستان مراجعه داشته اند که از این تعداد ۵۱۲ نفر بستری شده اند.

وی خاطرنشان کرد: با توجه به فروکش کردن موج کرونا، از ابتدای مهرماه امسال بستری بیماران مبتلا به کرونا در بیمارستان منتفی شده و در حال حاضر تنها سه بیمار در این زمینه در بخش‌های ویژه بستری هستند.

حجتی پور گفت: از مجموع مراجعان در شش ماهه ابتدای سال ۲۶۰۰ نفر به اورژانس روانپزشکی مراجعه داشته که ۱۵۰۰ نفر آن‌ها بستری شده اند.

وی افزود: طی این مدت ۲۲۰۰ نفر به اورژانس نورولوژی مراجعه داشته که از این تعداد نیز ۷۰۰ بیمار بستری شده اند.

رئیس بیمارستان فارابی کرمانشاه خاطرنشان کرد: طی این مدت ۵۵۰۰ نفر به بخش‌های مختلف تخصصی و فوق تخصصی کلینیک بیمارستان و نیز ۱۳ هزار و ۵۰۰ نفر به واحد تصویربرداری مراجعه کرده اند.

وی با اشاره به فعالیت واحد جامع نگر و پیگیری پس از ترخیص در بیمارستان گفت: برای اینکه از بستری مجدد بیماران روان جلوگیری شود، پس از ترخیص از بیمارستان در قالب پیگیری‌های تلفنی و ویزیت در منزل روند درمان بیماران پیگیری می‌شود.

وی افزود: در همین راستا در شش ماهه ابتدای امسال ۱۳۲ مورد ویزیت در منزل و ۳۰۰۰ مورد پیگیری تلفنی در خصوص نحوه مصرف دارو علائم بیماران داشته ایم .

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.