سردار سرتیپ دوم پاسدار عباس بایرامی رئیس سازمان ادبیات و تاریخ بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس گفت: براساس سند راهبردی بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس سیاستگذار است و باید همه دستگاهها، ساختارها و تشکلهای مردم نهاد نسبت به حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس اهتمام داشته باشند.
او افزود: بهمنظور شبکهسازی و انسجام نویسندگان دفاع مقدس و انتقال تجارب پیشکسوتان حوزه نویسندگی به نوقلمان باید انجمن نویسندگان دفاع مقدس تشکیل شود که اداراتکل حفظ آثار در مراکز استانها بهترین تکیهگاه برای این انجمنها هستند.
رئیس سازمان ادبیات و تاریخ بنیاد حفظ اثار و نشر ارزش های دفاع مقدس ادامه داد: دفاع مقدس و جبهه مقاومت گنجینه گرانسنگ است، از طرف دیگر توانمندی که در حوزه نویسندگی وجود دارد نیازمند یک اقدام هماهنگ است تا با تلفیق این دو جریانسازی شود.
شمس بیان کرد: تعداد زیادی کتاب در حوزه دفاع مقدس تولید میشود، اما تعداد اندکی اصول حرفهای را رعایت کردند و همین کتاب مورد اقبال مخاطبان قرار میگیرد، لذا نوقلمان باید با کمک نویسندگان پیشکسوت به مرتبهای از تخصص برسند که آثار آنها نیز در ردیف آثار پرفروش قرار گیرد.
او تصریح کرد: افدر تولید آثار ادبی صرفا نباید به کمیت توجه کرد و اثرگذاری آن نیز باید مورد توجه قرار گیرد.
در این نشست سید علیرضا میری، اسما حسینی، حمید جهانگیرفیضآبادی، رویا حسینی، ابوالقاسم محمدزاده، منیره هاشمی، محمدمهدی خالقی و سعید عاکف، رامین رامیننژاد، مهری غلامپور، مریم عرفانیان و حمیدرضا صدوقی از نویسندگان دفاع مقدس با بیان دغدغههای خود در حوزه تالیف کتاب دفاع مقدس به ارائه راهکارهای خود برای رفع مشکلات پرداختند.